Rob Halford: «Οι Judas Priest είναι περισσότερα από ένα μέλος – Είναι μία οντότητα»

Ο Rob Halford τόνισε τη σημασία της εμπιστοσύνης, της ευγνωμοσύνης και του αέναου πνεύματος των Judas Priest.

Οι Judas Priest, το θρυλικό βρετανικό heavy metal συγκρότημα, συνεχίζουν να αφήνουν το ανεξίτηλο στίγμα τους στο είδος που βοήθησαν να διαμορφώσουν πριν από περισσότερες από πέντε δεκαετίες.

Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «Invincible Shield», ο Rob Halford μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επιστροφή στο στούντιο με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, τονίζοντας τη σημασία της εμπιστοσύνης, της ευγνωμοσύνης και του αέναου πνεύματος των Judas Priest.

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη με την Terrie Carr του ραδιοφωνικού σταθμού 105.5 WDHA του Νιού Τζέρσεϊ, ο Rob Halford ρωτήθηκε διαφέρει η αίσθηση της επανόδου στο στούντιο σήμερα σε σχέση με το παρελθόν.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τον Rob Halford, η είσοδος στο στούντιο παραμένει μία βαθιά συγκινητική εμπειρία, δηλώνοντας: «Είναι το ίδιο όπως πάντα. Είναι ευλογία. Υπάρχει ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης.»

Με μία τόσο σπουδαία καριέρα που εκτείνεται σε πέντε δεκαετίες, οι Judas Priest αποδεικνύουν την αδιαμφισβήτητη σημασία τους στον χώρο του heavy metal, συνεχίζοντας να συνεισφέρουν ακόμα και σήμερα.

Σχολιάζοντας τη μακροβιότητα των Judas Priest, ο Rob Halford τόνισε τον κρίσιμο ρόλο που παίζει ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των μελών του συγκροτήματος.

Για τον ίδιο, οι Judas Priest υπερβαίνουν το κάθε μέλος, αντιπροσωπεύοντας αντίθετα μία συλλογική ταυτότητα με ρίζες στην ενότητα και τη συντροφικότητα.

Διαφήμιση

«Υπάρχει ένα συναίσθημα: “Ω Θεέ μου. Είμαστε ακόμα εδώ πάνω από 50 χρόνια αργότερα ως μέρος της ουσίας των Priest”», είπε.

«Επειδή οι Priest είναι περισσότερα από ένα μέλος. Οι Priest είναι αυτή η οντότητα», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Rob Halford των Judas Priest μοιράζεται τις νεότερες εξελίξεις για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Οι Judas Priest βρίσκονται στον κόσμο του heavy metal για πάνω από 50 χρόνια, επομένως το γεγονός ότι μπορούμε ακόμα να έχουμε απήχηση και να είμαστε επίκαιροι, ειδικά με τη νέα μουσική από το επερχόμενο άλμπουμ μας “Invincible Shield”, είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς», συνέχισε.

«Και είναι απλά αυτός ο συνδυασμός του ενστίκτου μας ως άνθρωποι όταν είμαστε στην παρουσία ο ένας του άλλου για να γράψουμε μουσική», ανέφερε.

Αμοιβαία εμπιστευόμενοι ο ένας τον άλλον, αξιοποιούν τη δύναμη των κοινών εμπειριών τους για να δημιουργήσουν διαχρονικά μουσικά αριστουργήματα.

Διαφήμιση

Η εμπιστοσύνη αποτελεί τον θεμέλιο κάθε επιτυχημένης συνεργασίας, ειδικά στο πλαίσιο ενός μακροχρόνιου συγκροτήματος όπως οι Judas Priest.

Ο Rob Halford ανέφερε σχετικά με αυτή την ιδέα: «Νομίζω ότι αυτό που είναι επίσης σημαντικό και δεν χρησιμοποιούμε πολύ αυτή τη λέξη σήμερα – είναι η εμπιστοσύνη. Να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Εμπιστοσύνη στην αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον στο συγκρότημα, γιατί η αξία που έχει η εμπιστοσύνη είναι τεράστια»

«Όταν έχεις εμπιστοσύνη και πίστη σε οτιδήποτε κι αν είναι, μπορούν να συμβούν σπουδαία πράγματα», υπογράμμισε.

«Έτσι, όλα αυτά τα στοιχεία που μας συνθέτουν στους Priest, όπως είμαστε το 2024 – 50 χρόνια μετά το “Rocka Rolla” (το πρώτο άλμπουμ των Priest) – δεν έχουν αλλάξει», συνέχισε.

«Όλα αυτά είναι σαν μία ευθεία κλωστή, και απλά λατρεύω το γεγονός ότι τίποτα δεν έχει ατονήσει», είπε.

Πράγματι, σε όλη την ένδοξη καριέρα τους, οι Judas Priest αποδεικνύουν συνεχώς την αφοσίωσή τους στη δουλειά τους, η οποία τους διατηρεί πρωτοπόρους του metal.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Judas Priest: Τι θα δούμε στη νέα περιοδεία τους - Το «Invincible Shield» και τα λιγότερο γνωστά τραγούδια

Το νέο άλμπουμ τους με τίτλο «Invincible Shield» θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου για να επιβεβαιώσει οι Judas Priest είναι θρύλοι του heavy metal.

Λαμβάνοντας υπόψη την πλούσια κληρονομιά και την αταλάντευη αφοσίωση που επιδεικνύουν οι Judas Priest, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ακροατές θα βρουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό να τους περιμένει στο «Invincible Shield».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Taylor Swift: Συνελήφθη εμμονικός θαυμαστής της στη Γερμανία – Απείλησε τον Travis Kelce

Ο 36χρονος άνδρας παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι να ολοκληρώσει η Taylor Swift τις συναυλίες της στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας. Ένας...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...