Judas Priest: Τι θα δούμε στη νέα περιοδεία τους – Το «Invincible Shield» και τα λιγότερο γνωστά τραγούδια

«Θέλω να προσφέρω στους θαυμαστές μας την καλύτερη δυνατή παράσταση», τόνισε ο τραγουδιστής των Judas Priest.

Ο Rob Halford των Judas Priest μίλησε για όσα θα δούμε στην επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος για το νέο άλμπουμ «Invincible Shield».

Η περιοδεία, θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου από το Wallingford του Κονέκτικατ και θα περιλαμβάνει στάσεις σε πόλεις όπως το Reading της Πενσυλβάνια, η Βοστώνη της Μασαχουσέτης, το Rosemont του Ιλινόις και η Ουάσινγκτον, πριν ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης.

«Από την πρώτη ημέρα, πάντα πίστευα ότι πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να αφήσεις στους θαυμαστές σου μία οπτική ανάμνηση της συναυλίας», είπε ο Rob Halford σε μία νέα συνέντευξη του στο Forbes.

Διαφήμιση

«Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως το να μπω στη σκηνή με μία μηχανή, κάτι που δεν είναι εύκολο, ή ο τρόπος που είναι στημένα τα φώτα, ο σχεδιασμός της σκηνής, οι οθόνες που χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε ορισμένα τραγούδια οπτικά», εξήγησε.

Ο Rob Halford αποκάλυψε επίσης ότι οι Judas Priest έχουν κατασκευάσει μία νέα σκηνή που θα αντανακλά την ουσία του νέου άλμπουμ τους «Invincible Shield».

«Όλα αυτά είναι μέρος του κόσμου που οι Priest δημιουργούν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έτσι, έχουμε μία νέα σκηνή που ορίζει όλο το μάντρα του τι σημαίνει “Invincible Shield”», ανέφερε.

«Ελέγχω τα πάντα με λεπτομέρεια επειδή αγαπώ τόσο πολύ αυτό το συγκρότημα και θέλω να προσφέρω στους θαυμαστές μας την καλύτερη δυνατή παράσταση», σημείωσε.

Διαφήμιση

Όσον αφορά τα τραγούδια από τα οποία θα αποτελείται το πρόγραμμα της περιοδείας τους, ο Rob Halford δήλωσε ότι οι Judas Priest ότι αυτή τη φορά θα εστιάσουν στο «Invincible Shield», το πρώτο άλμπουμ τους μετά το «Firepower» του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Rob Halford: «Οι Judas Priest είναι περισσότερα από ένα μέλος - Είναι μία οντότητα»

Ωστόσο, θα προσθέσουν στις επιλογές και ορισμένα λιγότερα γνωστά τραγούδια τους που δεν είχαν την ευκαιρία τους μέχρι σήμερα να παρουσιαστούν ζωντανά.

«Μην με ξεκινάς για τη setlist. Κάθε άλμπουμ έχει κάτι δυνατό να πει», είπε ο Rob Halford.

«Κάναμε κάτι σαν περιοδεία με τις μεγάλες metal επιτυχίες για την 50ή επέτειό μας. Έτσι, προσπαθούμε και πάλι να προβάλουμε το “Invincible Shield”, αλλά και να το ισορροπήσουμε με μερικά λιγότερο γνωστά κομμάτια που δεν έχουμε παίξει ποτέ ξανά», αποκάλυψε.

«Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να προσπαθήσεις να δώσεις μέσα στον χρόνο που είσαι στη σκηνή το πιο ευρύ φάσμα διασκεδαστικών, συναρπαστικών και αξέχαστων τραγουδιών που μπορείς», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Το νέο άλμπουμ «Invincible Shield» των Judas Priest κυκλοφορεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Τον περασμένο μήνα, ο Rob Halford μίλησε στο Metal Pilgrim για τη setlist της ευρωπαϊκής περιοδείας του «Invincible Shield», με τη συνοδεία των Saxon και τους Uriah Heep, η οποία ξεκινάει στις 11 Μαρτίου από τη Γλασκόβη.

Στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών συναυλιών τους, οι Judas Priest θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα εμφανιστούν στο Release Athens 2024 την Κυριακή 21 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού μαζί με τον Bruce Dickinson, αλλά και τους Accept, σε μία επική βραδιά.

«Έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτό όσον αφορά τη δημιουργία του setlist. Και μετά από 19 άλμπουμ, λες: “Ω Θεέ μου. Από πού να ξεκινήσουμε;”», είπε ο Rob Halford.

«Αν δεν παίζαμε το “Breaking The Law”, θα γινόταν χαμός. Αν δεν παίζαμε το “Painkiller”, θα γινόταν χαμός. Υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που οφείλεις στους θαυμαστές σου να παίξεις, γιατί είναι μέρος του στίγματος σου ως συγκρότημα», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Kirk Hammett των Metallica για τους Judas Priest: «Είναι οι αρχιτέκτονες του heavy metal»

Και σε εκείνη την περίπτωση, ο frontman των Judas Priest ανέφερε ότι το συγκρότημα θα επιλέξει και λιγότερα γνωστά τραγούδια από την πλούσια σταδιοδρομία του.

«Χωρίς να αναφέρω ονόματα, υπάρχουν ορισμένα συγκροτήματα που ξέρεις ποιο τραγούδι θες να ακούσεις όταν πας σε μία συναυλία. Άρα, υπάρχει ένα κομμάτι της setlist που γράφεται σχεδόν μόνο του», σχολίασε.

«Τούτου λεχθέντος, ναι, θα πάμε αρκετά βαθιά και βρήκαμε κάποια τραγούδια από προηγούμενα άλμπουμ που θα δουλέψουμε και θα παρουσιάσουμε», εξήγησε.

«Έτσι, πιθανότατα θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο ή τρία λιγότερο γνωστά κομμάτια σε αυτό το setlist», συμπλήρωσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Katerine Duska φέρνει το αντίδοτο στη θλίψη με το «Sunshine»

Η Katerine Duska φέρνει τον ήλιο. Η Katerine Duska μοιράζεται μαζί μας το απόλυτο ύμνο του καλοκαιριού με το νέο...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...