Spice Girls: Άγνωστα πλάνα από τις πρώτες οντισιόν τους για το συγκρότημα – Πριν από 30 χρόνια

Οι Spice Girls γιορτάζουν μία μνημειώδη ημέρα στην ιστορία τους.

Οι Spice Girls γύρισαν τον χρόνο για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση 30 ετών από τις πρώτες οντισιόν τους για το συγκρότημα, σε μία μνημειώδη ημερομηνία στο ημερολόγιο της ιστορίας τους.

Τον Μάρτιο του 1994, η Victoria Beckham, η Geri Halliwell, η Melanie Brown (Mel B), η Melanie Chisholm (Melanie C) και η Emma Bunton συμμετείχαν σε γύρους οντισιόν μαζί με εκατοντάδες άλλα κορίτσια μέχρι που το συγκρότημα κατέληξε στις πέντε εκλεκτές που θα σχημάτιζαν τις Spice Girls.

Τα μέλη του θρυλικού γυναικείου συγκροτήματος της δεκαετίας του 1990 γιόρτασαν την 30ή επέτειο της πρώτης τους οντισιόν για τις Spice Girls με ένα νοσταλγικό βίντεο με αρχειακά πλάνα από τη διαδικασία των αρχικών ακροάσεων.

Διαφήμιση

Παράλληλα με το βίντεο των οντισιόν που οδήγησαν στη δημιουργία του μεγαλύτερου γυναικείου συγκροτήματος όλων των εποχών, οι Spice Gilrs έστειλαν και ένα μήνυμα στους θαυμαστές τους.

«Σήμερα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την πρώτη οντισιόν των Spice Girls!», έγραψαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

«Αυτό που ξεκίνησε το 1994 έχει μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό ταξίδι, που υπερβαίνει κατά πολύ οτιδήποτε θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Ευχαριστούμε τους θαυμαστές μας για την υποστήριξή σας από την πρώτη μέρα. Η φιλία δεν τελειώνει ποτέ», συνέχισαν.

Το βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων με μουσική επένδυση την εμβληματική επιτυχία «Wannabe» του συγκροτήματος, περιλαμβάνει πλάνα των χαλαρά ντυμένων Spice Girls να εκτελούν χορογραφίες και να παίζουν και γενικά να γελάνε και να διασκεδάζουν, ενώ ακούγεται το γνωστό ρεφρέν του girl power anthem: «Η φιλία δεν τελειώνει ποτέ».

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Mel B των Spice Girls εξομολογείται: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την ενδοοικογενειακή βία»

Το «Wannabe», το πρώτο single των Spice Girls, κυκλοφόρησε το 1996 και τα επόμενα χρόνια το συγκρότημα κυκλοφόρησε άλλα τρία επιτυχημένα άλμπουμ και την ταινία «Spice World».

Επίσης, το «Wannabe» είναι ένα από τα εννέα τραγούδια των Spice Girls που έχουν ανέβει στο No. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνεχίζει να έχει απήχηση. Στα τέλη του 2023 ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

Οι Spice Girls διαλύθηκαν το 2000 και επέστρεψαν το 2007 για μία παγκόσμια περιοδεία, πριν επανενωθούν ξανά το 2018-2019 – χωρίς τη Victoria Beckham αυτή τη φορά, η οποία δεν συμμετέχει στις δραστηριότητες των Spice Girls.

Τα πέντε μέλη των Spice Girls μοιράστηκαν τη σκηνή για τελευταία φορά στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Ωστόσο, η Mel B έχει επαναλάβει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ότι τα κορίτσια σχεδίαζαν ακόμα μία επανένωση φέτος για να γιορτάσουν τις τρεις δεκαετίες γυναικείες ενδυνάμωσης.

Διαφήμιση

«Το λέω συνέχεια. Αλλά τώρα πραγματικά πρόκειται να ανακοινώσουμε μερικά πολύ καλά νέα σε λίγες εβδομάδες που αφορούν και τις πέντε μας», είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Today».

«Θα είναι το δώρο που θα σας μείνει αξέχαστο, χωρίς να πω πολλά άλλα γι’ αυτό. Θα βάλω τον εαυτό μου σε μεγάλα προβλήματα», συνέχισε.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Katy Perry δίνει γεύση από το νέο τραγούδι «Lifetimes»

Η Katy Perry μας προσκαλεί όλους στο πάρτι του νέου άλμπουμ της «143». Η Katy Perry ετοιμάζεται για την κυκλοφορία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...