Στο Μάντσεστερ τα MTV EMA 2024

Τα MTV EMA θα διεξαχθούν για όγδοη φορά στην ιστορία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα MTV EMA 2024 θα πραγματοποιηθούν στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου στις 10 Νοεμβρίου.

Η τελετή απονομής, η οποία θα διεξαχθεί στο νέο και υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο Co-op Live στις 10 Νοεμβρίου 2024, θα γιορτάσει επίσης την 30ή επέτειο των βραβείων.

Το Co-op Live, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τα MTV EMAs

Διαφήμιση

«Τα MTV EMAs αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες γιορτές μουσικής, φέρνοντας κοντά εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν εμβληματικές εμφανίσεις για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Bruce Gillmer, πρόεδρος μουσικής και επικεφαλής υπεύθυνος περιεχομένου για τη μουσική στο Paramount+.

«Με τη μουσική να βρίσκεται στην καρδιά της πλούσιας δημιουργικής κληρονομιάς του Μάντσεστερ, αυτή η ζωντανή πόλη – με το υπερσύγχρονο Co-op Live – θα εγγυηθεί ένα φανταστικό σόου το 2024», τόνισε.

Τα MTV Europe Music Awards του 2024 επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά μετά επτά χρόνια.

Η διοργάνωση έχει φιλοξενηθεί στα εδάφη του Ηνωμένου Βασιλείου επτά φορές στο παρελθόν: Το 1996 στο Alexandra Palace του Λονδίνου, το 2003 στο Western Harbour του Εδιμβούργου, το 2008 στο Echo Arena του Λίβερπουλ, το 2011 στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, το 2014 στο The SSE Hydro  της Γλασκώβης, το 2017 στο The SSE Arena Wembley του Λονδίνου και το 2020 στο Breakfast Television Centre του Λονδίνου.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου του Μάντσεστερ, Bev Craig, η βόρεια αγγλική πόλη που γέννησε θρύλους της μουσικής όπως οι The Smiths, οι Stone Roses, οι Joy Division και οι New Order, οι Oasis, οι Chemical Brothers και οι Verve, αποτελεί την τέλεια επιλογή για τα φετινά βραβεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ακυρώνονται τα MTV EMA 2023 στο Παρίσι λόγω του πόλεμου Ισραήλ και Χαμάς

«Ως πόλη που είναι γνωστή παγκοσμίως για τη θρυλική μουσική σκηνή μας, το MTV δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει καλύτερο μέρος για τα φετινά EMAs», ανέφερε η Bev Craig.

«Με την εμπειρία και τη φήμη μας στη διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης, είμαστε σίγουροι ότι το Μάντσεστερ θα προσφέρει μία εξαιρετική πλατφόρμα για τα καλύτερα MTV EMAs μέχρι σήμερα, και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το MTV και την παγκόσμια μουσική κοινότητα στην πόλη μας για έναν επικό εορτασμό της μουσικής και των καλλιτεχνών», συνέχισε.

«Το Μάντσεστερ συναντά το MTV – ανυπομονούμε!», συμπλήρωσε.

Τα MTV EMA επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο του 2023 στο Παρίσι, αλλά ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή «λόγω υπερβολικής προσοχής» όσον αφορά τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Διαφήμιση

Μετά την έναρξη των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, η Γαλλία αντιμετώπισε μία σειρά από τρομοκρατικών επεισοδίων, συμπεριλαμβανομένου ενός μαχαιρώματος και βομβαρδιστικών απειλών σε αεροδρόμια, τα οποία έθεσαν τη χώρα σε αυξημένη επιφυλακή.

Τα MTV EMA δημοσίευσαν μία λίστα με τους νικητές της περσινής διοργάνωσης την προγραμματισμένη ημερομηνία της τελετής απονομής, με την Taylor Swift να κερδίζει τρία βραβεία και τη Nicki Minaj, τους Måneskin και τον Jung Kook και των BTS να λαμβάνουν από δύο βραβεία.

Η τελετή απονομής των MTV EMA πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά ζωντανά τον Νοέμβριο του 2022 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, με οικοδεσπότες τη Rita Ora και τον σκηνοθέτη Taika Waititi.

Εκτός από την προβολή τους στο MTV σε πάνω από 150 χώρες, τα βραβεία θα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση και στις πλατφόρμες Pluto TV και Paramount+.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Glass Animals: Οτοστόπ στον γαλαξία της αγάπης με το νέο άλμπουμ «I Love You So F***ing Much»

Οι Glass Animals εξερευνούν την αγάπη σε όλες τις μορφές της στο νέο άλμπουμ τους. Οι Glass Animals αποκαλύπτουν το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...