The Stone Roses και Manchester United κυκλοφορούν μία νέα συλλογή με την Adidas

Η νέα συλλογή των The Stone Roses και της Manchester United

Η Manchester United και οιThe Stone Roses ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κυκλοφορήσουν μία νέα συλλογή ρούχων με την Adidas.

Η συνεργασία μεταξύ των The Stone Roses, του ποδοσφαιρικού συλλόγου και της εταιρείας αθλητικών ειδών ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα ως φόρος τιμής στην εμβληματική εποχή του «Madchester» της βρετανικής πόλης του Μάντσεστερ, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και συνδέθηκε στενά με την ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Το μεγαλύτερο μέρος της νέας συλλογής επικεντρώνεται στο εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ των Stone Roses, που κυκλοφόρησε το 1989.

Διαφήμιση

Στο επίκεντρο της συλλογής βρίσκεται η αθλητική φανέλα Icon Jersey της Manchester United, η οποία σχεδιάστηκε από τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, John Squire.

Η φανέλα διαθέτει τις τρεις κόκκινες, λευκές και μπλε ρίγες της Adidas στα μανίκια, ενώ το όνομα των The Stone Roses είναι τυπωμένο με χρυσά γράμματα μέσα στον γιακά.

Η Icon Jersey περιλαμβάνει επίσης τις λέξεις «This is the One», καθώς και δύο φέτες λεμονιού που αντικαθιστούν τις μπάλες ποδοσφαίρου σε κάθε πλευρά.

Εκτός από τη φανέλα, η συνεργασία αποτελείται και από μία σειρά lifestyle, η οποία περιλαμβάνει είδη όπως μία μαύρη φόρμα, μαύρα σορτς, μακρυμάνικη μπλούζα, κασκόλ και το απαραίτητο καπέλο με τις εμβληματικά φέτες λεμονιού των The Stone Roses και το προσαρμοσμένο σήμα της United.

Διαφήμιση

«Η μουσική των Stone Roses είναι το soundtrack για τους οπαδούς που θυμούνται τη διάσημη ομάδα του ’92», δήλωσε για τη συλλογή ο Διευθυντής Σχεδιασμού της Adidas, Inigo Turner.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Kanye West: Η Adidas αρνείται ότι παραπλάνησε τους επενδυτές σχετικά με το φιάσκο της συνεργασίας με τη Yeezy

«Αυτή η συλλογή γιορτάζει την όμορφη σύντηξη του ποδοσφαίρου και της μουσικής κουλτούρας που εκπροσωπούσαν τόσο η ομάδα όσο και το συγκρότημα», συνέχισε.

Ο James Holroyd, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης στη Manchester United, είπε: «Αυτή η συλλογή αναγνωρίζει τις κοινές ιστορίες μας με έναν τρόπο που συνδέεται τόσο με τους παλαιότερους οπαδούς όσο και με τη νέα γενιά φιλάθλων».

Για την παρουσίαση της σειράς, παίκτες τόσο από την ανδρική όσο και από τη γυναικεία ομάδα της Manchester United έλαβαν μέρος σε μία εμβληματική φωτογράφιση, αποτίοντας φόρο τιμής σε θρυλικά πορτρέτα των The Stone Roses.

Η Manchester United έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Roses Are Red», στην οποία εμφανίζονται οι Gary Neville, Wes Brown και Liam Fray.

Διαφήμιση

Βρείτε ολόκληρη τη συλλογή εδώ και δείτε την ταινία μικρού μήκους παρακάτω.

This Is The One 🎵❤️ | Man Utd x adidas Football x Stone Roses 🍋

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Coldplay: Ο Chris Martin αφιέρωσε στην Taylor Swift το «Everglow»

Οι Coldplay βρέθηκαν στη Γερμανία παράλληλα με την Taylor Swift. Ο Chris Martin αφιέρωσε ένα τραγούδι στην Taylor Swift κατά...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...