Ο Usher και ο Justin Timberlake έκαναν «πόλεμο προσφορών» για τον Justin Bieber

Ο Usher είχε πιστέψει από την αρχή στο ταλέντο του Justin Bieber.

Ο Usher αποκαλύπτει ότι είχε αντιπαρατεθεί με τον Justin Timberlake για τον Justin Bieber.

Σε μία νέα συνέντευξή του, ο R&B τραγουδιστής θυμήθηκε ότι ο ίδιος και ο Justin Timberlake είχαν έναν «πόλεμο προσφορών», όπως τον περιέγραψε, για να προσφέρουν συμβόλαιο το 2008 το νεαρό και άγνωστο τότε Justin Bieber.

«Όταν είσαι στο απόγειο της καριέρας σου, σου παρουσιάζονται μερικά από τα πιο σπουδαία πράγματα, και νομίζω ότι ήταν ακριβώς μετά το άλμπουμ μου “Confessions” που μου σύστησαν τον Justin Bieber και τον Scooter Braun», δήλωσε ο 45χρονος τραγουδιστής στο People.

Διαφήμιση

Αφού σημείωσε ότι είχε συνεργαστεί με τον Scooter Booter στο παρελθόν όταν έκανε τοπικές εμφανίσεις και βρισκόταν στο πλευρό του Jermaine Dupri, ο Usher συνέχισε: «Πρότεινα στον Scooter μία προσφορά που πίστευα ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί.»

«Χτίσαμε μία φιλία, αλλά προφανώς αυτό θα δημιουργούσε μία συνεργασία που θα μας ένωνε για πάντα και είχε γίνει μία πόλεμο προσφορών μεταξύ εμένα και του Justin Timberlake», ανέφερε.

Ο Justin Bieber υπέγραψε τελικά συμβόλαιο στην εταιρεία Raymond Braun Media Group το 2008 που διατηρούσαν ο Usher και ο Scooter Braun.

«Έλεγα: “Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να καταλάβω κάθε παραγωγό από τον οποίο θα μπορούσε να ωφεληθεί αυτός ο καλλιτέχνης, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα σου δώσω το πάθος μου και θα σου δώσω όλα όσα έχω να προσφέρω”», θυμήθηκε ο Usher για τα λόγια που είπε στον Scooter Braun.

Διαφήμιση

Ο Usher δήλωσε επίσης ότι ένας άλλος λόγος που ήθελε τόσο πολύ να αποκτήσει τον Justin Bieber ήταν επειδή «μπορεί να υπάρχει μόνο ένας Justin.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Usher: Γιατί δεν θα πληρωθεί για την εμφάνισή του στο Super Bowl 2024

«Έτσι, αν θέλεις να πας με τον Justin, αυτός είναι ο Justin και εκείνος είναι ο Justin. Εγώ λέει ότι υπάρχει μόνο ένας Justin», είπε στον Scooter Braun.

«Έτσι, προφανώς αυτό δημιούργησε μία σχέση και υπήρχε αυτή η στήριξη προς αυτόν ως επιχειρηματία, γιατί πιστεύω ότι προσπαθούσε να βρει τον εαυτό του επίσης», σχολίασε.

Ωστόσο, επισημαίνοντας ότι δεν ήξερε αν ο Scooter Braun ήθελε να ασχοληθεί με το management καλλιτεχνών εκείνη τη στιγμή, τελικά τον έπεισε.

Ο Usher του είπε: «Νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό. Πιστεύω σε εσένα και αν μπορούμε να έχουμε μία συνεργασία, θα σου δώσω όλη τη σοφία που έχω και θα σε βοηθήσω να αναπτυχθείς και θα σε υποστηρίξω σε ό, τι προσπαθείς να πετύχεις ως επιχειρηματίας»

Διαφήμιση

«Είσαι μάνατζερ. Δεν είσαι απλά ένας άνθρωπος που μπορεί να ανακαλύψει καλλιτέχνες. Είσαι κάποιος που χρειάζεται απλά κάποιον να πιστέψει σε αυτόν και εγώ πιστεύω και θα σε στηρίξω».

Ωστόσο, ο Usher διευκρίνισε επίσης ότι δεν έχει καμία διαμάχη με τον Justin Timberlake, τονίζοντας ότι πάντα ήθελε «να κάνει ένα τραγούδι» με τον πρώην τραγουδιστή των *NSYNC.

«Έχω επικοινωνήσει πολλές φορές, αλλά δεν τα καταφέραμε ποτέ», αποκάλυψε.

«Με παρακινούν άνθρωποι όπως ο Justin. Πιστεύω ότι είναι ένας εκπληκτικός performer και πιστεύω ότι έχει μία κληρονομιά που πρέπει να τη σεβόμαστε και να μην τον συγκρίνουμε με κανέναν άλλο», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Eminem: Ξεπέρασε τα 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100

Το νέο άλμπουμ «The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)» του Eminem καταλαμβάνει τα charts. Ο Eminem έχει μία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...