Ariana Grande: Η θεραπευτική δύναμη της μουσικής, οι φόβοι και το νέο άλμπουμ «Eternal Sunshine»

Η Ariana Grande απόλαυσε «κάθε λεπτό» της δημιουργίας του νέου άλμπουμ της «Eternal Sunshine».

Η Ariana Grande κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της «Eternal Sunshine», στις 8 Μαρτίου και μίλησε στον Zane Lowe και στο Apple Music 1 για τη νέα μουσική της και το πώς άλλαξε τελείως η στάση της απέναντι στην επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Η 30χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι ο χρόνος που πέρασε από το τελευταίο άλμπουμ της «Positions» του 2020 μέχρι το «Eternal Sunshine» ήταν «θεραπευτικός».

«Είχα μία πολύ περίεργη σχέση με τη μουσική πριν φύγω για το “Wicked”. Νομίζω ότι ο χρόνος που πέρασα μακριά ήταν πραγματικά θεραπευτικός», ανέφερε.

Διαφήμιση

Η Ariana Grande τόνισε ότι απόλαυσε «κάθε λεπτό» της δημιουργίας του νέου άλμπουμ της στο οποίο συνεργάστηκε με τον θρυλικό παραγωγό Max Martin και άλλους δημιουργούς.

«Είναι τόσο ενδιαφέρον γιατί επέστρεψα και απόλαυσα κάθε λεπτό της δημιουργίας αυτού του άλμπουμ, των βίντεο, των προβών, της οργάνωσης της κυκλοφορίας, των φωτογραφήσεων, κάθε μέρος του», ανέφερε.

«Ήμουν σε θέση να είμαι πολύ πιο παρούσα και να το απολαύσω και να το εκτιμήσω αυτή τη φορά με έναν τρόπο που δεν νομίζω ότι μπορούσα πριν», παραδέχτηκε.

Όπως εξομολογήθηκε η αστέρας της pop, στο παρελθόν συνήθιζε να κρύβεται από την επιτυχία της και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αυτό την έκανε να μην αγαπάει τη δουλειά της.

Διαφήμιση

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε έτσι, που το νιώθω έτσι εγώ, και επίσης που μπόρεσα να δώσω τα πάντα σε αυτό με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και να κάνω συνεντεύξεις και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν σκέφτομαι πραγματικά τέτοια πράγματα, αλλά είμαι ενθουσιασμένη να το κάνω. Έχει νόημα αυτό; Είμαι ενθουσιασμένη.», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande: Η συγκινητική αφιέρωση του αδερφού της για την υποστήριξή της στη μάχη του με τον εθισμό

«Είμαι υπερήφανη και ευγνώμων, και νιώθω σαν λέω: “Ω Θεέ μου, τι δώρο είναι να μπορώ να δημιουργήσω αυτή την τέχνη!”», συνέχισε.

«Για πολύ καιρό νομίζω ότι κρυβόμουν από αυτήν, κρυβόμουν από την επιτυχία μου και αυτό επηρέαζε πραγματικά την ικανότητά μου να αγαπήσω αυτό που κάνω για πολύ καιρό», παραδέχτηκε.

Ωστόσο, η Ariana Grande διευκρίνισε ότι η στάση της αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει ριζικά και πλέον αισθάνεται υπερήφανη που μπορεί να απολαμβάνει τη σχέση της με τη μουσική.

«Αχ, Θεέ μου, δεν θέλω να συγκινηθώ. Αλλά ναι, νομίζω ότι με έκανε να νιώθω δυσαρέσκεια για λίγο καιρό, αλλά δεν νιώθω έτσι πια. Νιώθω ότι μπορώ να το αφήσω πίσω μου και να το απολαύσω. Και νιώθω πολύ υπερήφανη και ευγνώμων γι’ αυτό. Συγγνώμη που το πήγα εκεί, αλλά μοιάζει πολύ διαφορετικό», τόνισε.

Διαφήμιση

Η Ariana Grande περιέγραψε επίσης κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Zane Lowe πώς έχει καταφέρει να συνυπάρχει με τους φόβους της και τα άγχη της.

«Προσπαθώ να μην καταστροφολογώ. Προσπαθώ να ζω στο παρόν/ Νομίζω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας ως ανθρώπων είναι να μην ζούμε στο παρελθόν ή στο μέλλον, αλλά να προσπαθούμε να είμαστε απλά εδώ και να εστιάζουμε στο παρόν», είπε.

«Αλλά φυσικά, υπάρχει πάντα αυτός ο φόβος για το τι μπορεί να συμβεί, νομίζω», συνέχισε.

«Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Πρέπει να μάθεις ποια εργαλεία σου ταιριάζουν και πώς να γίνεις φίλος του, πώς να ρίξεις φως σε όλα τα μικρά σου τερατάκια, να τα δεις, να τα κοιτάξεις και να πεις: “Εντάξει, σε βλέπω. Πώς μπορούμε να ζήσουμε μαζί; Πώς μπορούμε να επιβιώσουμε μαζί; Πώς μπορούμε να περάσουμε αυτά που πρέπει να περάσουμε και να συνεργαστούμε σε αυτό;”», πρόσθεσε.

Ariana Grande: 'eternal sunshine', Wicked & Tour | Apple Music

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Ariana Grande ανοίγει την καρδιά της - H αγάπη, οι φήμες και η καλλιτεχνική ολοκλήρωση
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Charli XCX και The Last Dinner Party υποψήφιες για το Mercury Prize

Το «Brat» της Charli XCX συγκαταλέγεται στα δώδεκα «Άλπμουμ της Χρονιάς» που διεκδικούν φέτος το Mercury Prize. Η Charli XCX...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...