Οι Girls Aloud αποκαλύπτουν τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια – Με τη συμμετοχή της Sarah Harding

Οι Girls Aloud γιορτάζουν τα 20 χρόνια του δεύτερου άλμπουμ τους «What Will The Neighbours Say?» με ακυκλοφόρητο υλικό.

Οι Girls Aloud κυκλοφόρησαν τρία τραγούδια με τη συμμετοχή της εκλιπούσας Sarah Harding.

Οι θαυμαστές μπορούν πλέον να απολαύσουν τρία τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ από το εμβληματικό βρετανικό γυναικείο συγκρότημα στην επανέκδοση του δεύτερου άλμπουμ του «What Will The Neighbours Say?» από το 2004.

Για τον εορτασμό της 20ής επέτειο του άλμπουμ – του πρώτου που ηχογράφησαν οι Girls Aloud με τους παραγωγούς της pop Xenomania – το «What Will The Neighbours Say?» είναι τώρα διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις και περιλαμβάνει τρία τραγούδια που είχαν μείνει κρυφά όλα αυτά τα χρόνια.

Διαφήμιση

Μεταξύ αυτών των τριών κομματιών είναι τα πρωτότυπα τραγούδια «Disco Bunny» και «Baby When You Go» και μία διασκευή του επιτυχημένου single «Wicked Game» του Chris Isaak από το 1991.

Σε όλα τα τραγούδια συμμετέχει και η Sarah Harding – στην πρώτη εμφάνισή της σε υλικό των Girls Aloud μετά την επανένωση του συγκροτήματος το 2012, όταν κυκλοφόρησε η συλλογή «Ten» με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η Sarah Harding έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021 σε ηλικία 39 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η διασκευή του «Wicked Game» ηχογραφήθηκε αρχικά το 2005 και προοριζόταν να κυκλοφορήσει ως single τον Μάιο εκείνου του έτους. Στη συνέχεια αποσύρθηκε και επιλέχθηκε το «Long Hot Summer».

Διαφήμιση

Εκτός από το αρχικό άλμπουμ και τα νέα τραγούδια, η επανέκδοση για την επέτειο του «What Will The Neighbours Say?» περιλαμβάνει επίσης διάφορες άλλες σπάνιες ηχογραφήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Girls Aloud θα επανενωθούν για να κυκλοφορήσουν νέα μουσική

Ανάμεσά τους μία διασκευή του «I’m Every Woman» της Chaka Khan που ηχογραφήθηκε για το πρόγραμμα «Discomania» του ITV και μία «Electronic Mix» εκδοχή της επιτυχίας τους «I’ll Stand By You» από το 2004.

Παράλληλα, οι Nadine Coyle, Cheryl, Nicola Roberts και Kimberley Walsh των Gilrs Loud επανενώνοται και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μία νέα περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Η περιοδεία ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και τα εισιτήρια για τις αρχικές 15 συναυλίες εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα που το συγκρότημα αναγκάστηκε να προσθέσει με χαρά άλλες 15 συναυλίες στο πρόγραμμα.

«Αρχίσαμε όλες να συζητάμε για το ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια των Girls Aloud πριν από μερικά χρόνια. Η επέτειος φαινόταν κάτι προφανές που θα έπρεπε να γιορτάσουμε. Αλλά όταν η Sarah αρρώστησε, όλες οι προτεραιότητες άλλαξαν,» εξήγησε τότε η Cheryl.

Διαφήμιση

«Έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο πριν την επέτειο και απλά δεν έμοιαζε σωστό, έμοιαζε ότι ήταν πολύ νωρίς. Αλλά τώρα, πιστεύω ότι υπάρχει μία ενέργεια που το κάνει να φαίνεται σωστό», συνέχισε.

«Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τιμήσουμε τη Sarah, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να γιορτάσουμε το συγκρότημα και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να γιορτάσουμε το γεγονός ότι μπορούμε ακόμα να το κάνουμε αυτό 21 χρόνια μετά», πρόσθεσε.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Μάιο με δύο συνεχόμενες συναυλίες στο 3Arena του Δουβλίνου και θα συνεχιστεί με στάσεις σε πόλεις όπως το Μάντσεστερ, το Μπέλφαστ, το Κάρντιφ και το Νιούκαστλ, καθώς και πέντε συνεχόμενες βραδιές στο O2 Arena του Λονδίνου.

Οι Girls Aloud θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους με δύο συναυλίες στο M&S Bank Arena του Λίβερπουλ στις 29 και 30 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Girls Aloud: Η Sarah Harding είχε προτείνει την επανένωσή τους πριν τον θάνατό της

Ακούστε τα τραγούδια παρακάτω

«Disco Bunny»

«Baby When You Go»

«Wicked Game»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Beyoncé και Harry Styles ανέβασαν τον μουσικό τουρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο σε επίπεδα ρεκόρ

Ο οργανισμός UK Music αναφέρει ότι τα φεστιβάλ και οι μεγάλες περιοδείες συνείσφεραν 8 δισεκατομμύρια λίρες στην τοπική οικονομία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...