Ο Jung Kook των BTS εξηγεί πώς το «Seven» άναψε τη φλόγα για το άλμπουμ του «Golden»

Ο Jung Kook γιόρτασε το 1 δισεκατομμύριο streams του «Seven» με μία πανδαισία γεύσεων.

Σε μία εντυπωσιακή στιγμή θριάμβου, ο Jung Kook των BTS παρέλαβε με υπερηφάνεια μία τιμητική πλακέτα από το Spotify για το εξαιρετικό ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου streams του συγκλονιστικού σόλο τραγουδιού του, «Seven», με τη συμμετοχή της Latto.

Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα εδραίωσε τη θέση του Jung Kook στο χώρο της μουσικής, αλλά και χάραξε το όνομά του στα χρονικά της ιστορίας του Spotify.

Το «Seven», το πρώτο σόλο single του Jung Kook, έγραψε ιστορία ως το τραγούδι που έφτασε ταχύτερα το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify, δείχνοντας την παγκόσμια απήχηση της μουσικής του αστέρα των BTS.

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jung Kook ότι έγινε το δεύτερο K-pop είδωλο που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο streams με ένα σόλο τραγούδι, ακολουθώντας τα βήματα της Lisa των BLACKPINK με το hit single της «Money».

Μια γαστρονομική γιορτή

Για να τιμήσει αυτό το πρωτοφανές επίτευγμα, το Spotify κυκλοφόρησε ένα ξεχωριστό επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς «Billions Club: The Series» με πρωταγωνιστή τον Jung Kook, επιτρέποντας στους θαυμαστές του να παρακολουθήσουν τους προσωπικούς εορτασμούς του καλλιτέχνη.

Όπως συνηθίζουν πολλοί καλλιτέχνες, ο Jung Kook μεταμόρφωσε την τιμητική πλακέτα του Spotify σε ένα αυτοσχέδιο τραπέζι, όπου απόλαυσε επτά απολαυστικά πιάτα της επιλογής του.

Ο Jung Kook ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι απολαμβάνοντας το πρώτο πιάτο του μενού – τόνο kimbap. Το γευστικό μείγμα ρυζιού, λαχανικών και τόνου έθεσε τις βάσεις για μία γευστική εμπειρία που αντικατόπτριζε την ποικιλομορφία του μουσικού ταλέντου του.

Διαφήμιση

Μετά την αλμυρή γεύση, ο Jung Kook πρόσθεσε ένα μπουκάλι γάλα μπανάνας στη γιορτή του, δίνοντας μία γλυκιά και αναζωογονητική νότα στους εορτασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  SEVENTEEN: Το «FML» είναι το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το 2023

Για να δώσει μία πινελιά φινέτσας, ο Jung Kook απόλαυσε επίσης αυγά με σάλτσα σόγιας, απογειώνοντας τη γαστρονομική περιπέτεια με μία έκρηξη γεύσεων.

Σε μία απολαυστική τραγανό επιλογή, ο τραγουδιστής των BTS δοκίμασε επίσης κράκερ γαρίδας gochujang, αναδεικνύοντας τη συγχώνευση των παραδοσιακών κορεατικών γεύσεων με σύγχρονες παραλλαγές.

Ο Jung Kook συμπεριέλαβε και ένα κορεατικό σνακ γνωστό ως Home Run Ball και μοιράστηκε το μυστικό ότι έχει ακόμα καλύτερη γεύση όταν τηγανίζεται στην αεροφριτέζα ή όταν είναι κατεψυγμένο – μία γαστρονομική συμβουλή για να δοκιμάσουν οι θαυμαστές του.

Καθώς η γιορτή συνεχιζόταν, ο Jung Kook προτίμησε μερικά japchae, ένα πιάτο με λεπτά noodles και μία σειρά από λαχανικά, προσθέτοντας άλλο ένα επίπεδο γαστρονομικής ποικιλομορφίας.

Διαφήμιση

Κλείνοντας το εορταστικό μενού, ο Jung Kook απόλαυσε μία φέτα castella, ένα ιαπωνικό κέικ, δίνοντας ένα γλυκό και ικανοποιητικό τέλος στη γαστρονομική περιπέτειά του.

Η φλόγα που άναψε το «Seven»

Σε μία απροσδόκητη αποκάλυψη, ο Jung Kook δήλωσε ότι η δημιουργία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ του «Golden», στο οποίο περιλαμβάνεται το «Seven», ήταν μία αυθόρμητη στιγμή.

Αρχικά δεν δούλευε πάνω σε ένα άλμπουμ, όμως η απόλυτη λάμψη του «Seven» αποτέλεσε έμπνευση για να ακολουθήσει ένας καταιγισμός δραστηριοτήτων – από την ηχογράφηση της μουσικής μέχρι τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο και τη φωτογράφηση για το νέο άλμπουμ του «Golden», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του Νοεμβρίου.

Αυτή η ειλικρινής παραδοχής προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο εκτίμησης για τον αυθορμητισμό στον οποίο βασίστηκε η δημιουργία αυτού του μουσικού αριστουργήματος.

Στην ουσία, ο θρίαμβος των προσωπικών καλλιτεχνών βημάτων του Jung Kook αναδιαμορφώνει το τοπίο της K-pop και χρησιμεύει επίσης ως μία ακόμη απόδειξη της παγκόσμιας απήχησης των BTS.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο J-Hope των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Hope On The Street Vol. 1» και ένα ντοκιμαντέρ

Καθώς οι θαυμαστές συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μαγεία του «Seven», η πανδαισία των κορεατικών γαστρονομικών προτάσεων στο νέο επεισόδιο του «Billions Club: The Series» του Spotify προσθέτει μία μοναδική και γευστική διάσταση σε αυτή την ιστορική μουσική στιγμή.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Tiësto και Alana Springsteen συνεργάζονται στο «Hot Honey»

Ο Tiësto και η Alana Springsteen παίζουν με τη φωτιά στο music video του «Hot Honey». Ο διάσημος DJ και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...