Η Nicki Minaj μοιράζει αγάπη και δώρα στα παιδιά – 50.000 δολάρια χαράς

Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη από τη Nicki Minaj γεμάτη αγάπη.

Αυτές τις γιορτές, η Nicki Minaj σκέφτεται τα παιδιά που έχουν ανάγκη και φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens Live» του Andy Cohen, η Nicki Minaj δώρισε μία σειρά από παιχνίδια καθώς και 50.000 δολάρια στο πρόγραμμα Toys for Tots του Σώματος Εφέδρων Πεζοναυτών των ΗΠΑ, το οποίο διανέμει δώρα σε παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους αγοράσουν δώρα για τα Χριστούγεννα.

Η συγκινητική στιγμή είχε τη δική της μαγεία. Η ατμόσφαιρα στο στούντιο έμοιαζε να πλημμυρίζει από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η δωρεά της Nicki Minaj δεν ήταν απλώς μία συμβολική κίνηση, αλλά μία αναγνώριση της σημασίας της αγάπης στα παιδιά που τη χρειάζονται περισσότερο αυτή την περίοδο.

Διαφήμιση

«Σας ευχαριστώ παιδιά που μου επιτρέψατε να το κάνω αυτό στην εκπομπή σας. Ήταν κάτι που σήμαινε πολλά για εμένα», είπε η 41χρονη ράπερ στον Andy Cohen, ενώ παρέδιδε μία μεγάλη ροζ επιταγή στο ίδρυμα.

«Θα ήθελα να δωρίσω 50.000 δολάρια στο Toys for Tots επειδή αγαπώ αυτή την οργάνωση. Λατρεύω αυτό που αντιπροσωπεύει. Σημαίνει τα πάντα για εμένα και ο Θεός να ευλογεί όλα τα παιδιά στον κόσμο», εξήγησε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Nicki Minaj στο «Watch What Happens Live», τρεις εκπρόσωποι της οργάνωσης Toys for Tots εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τη δωρεά, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

«Είμαι απίστευτα άφωνος, ειδικά για ένα πρόγραμμα όπως αυτό με το Toys for Tots», είπε ο συντονιστής του Toys for Tots για τη Νέα Υόρκη, Raul Pillco.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nicki Minaj: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τον Drake στο «Needle»

«Σημαίνει τα πάντα για εμένα να μπορώ να προσφέρω στην κοινότητα της Νέας Υόρκης και ειδικά στα παιδιά σε όλη τη χώρα. Οπότε, με έναν άνθρωπο που έχει τη θέση ενός σούπερ σταρ όπως εσύ, σημαίνει τα πάντα», συνέχισε.

Τα σχέδια για την περιοδεία της

Μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Pink Friday 2» νωρίτερα αυτό το μήνα, η Nicki Minaj ανακοίνωσε ότι το 2024 θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια περιοδεία «Pink Friday 2 World Tour».

Η περιοδεία θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου από το Όκλαντ της Καλιφόρνια και θα κάνει στάσεις σε πόλεις των ΗΠΑ όπως το Λας Βέγκας, η Ατλάντα, η Φιλαδέλφεια, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και άλλες.

Μετά από 28 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας συναυλίας στις 12 Μαΐου στο Όστιν του Τέξας, η Nicki Minaj θα μεταφέρει την περιοδεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, μέχρι τα τέλη της άνοιξης.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η Nicki Minaj μίλησε για όσα μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές της από την επερχόμενη περιοδεία της.

Διαφήμιση

«Η εστίασή μου σε αυτή την περιοδεία θα είναι σίγουρα το νέο άλμπουμ – θα δημιουργήσω έναν κόσμο αυτού του άλμπουμ και στη συνέχεια θα πασπαλίσω όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό», εξήγησε.

«Αλλά φυσικά, θα εξακολουθήσουμε να διασκεδάζουμε με τα παλαιότερα τραγούδια μας, ξέρετε, όπως κάνουμε πάντα», σημείωσε.

«Πάντα φροντίζω και παρουσιάζω τα rap τραγούδια μου, τα pop τραγούδια μου – όλοι διασκεδάζουν. Φροντίζω όλοι οι θαυμαστές μου να νιώθουν ότι είναι καλοταϊσμένοι στη συναυλία», πρόσθεσε.

Η γενναιοδωρία της Nicki Minaj λάμπει στον κόσμο της ψυχαγωγίας και εμπνέει και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nicki Minaj: Προσθέτει τέσσερα νέα τραγούδια στο «Pink Friday 2»

Με μία καρδιά γεμάτη αγάπη, η βασίλισσα της rap έφυγε από το στούντιο αφήνοντας πίσω της ένα αίσθημα ελπίδας και ενότητας αυτή την περίοδο των γιορτών.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Four Tops: Πέθανε ο Abdul «Duke» Fakir – Το τελευταίο εν ζωή μέλος του θρυλικού συγκροτήματος

Ο Duke Fakir, ο οποίος ήταν συνιδρυτής των Four Tops το 1953, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ πάλευε επίσης με...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...