Mark Ronson, Dave Grohl, Slash και Chad Smith στηρίζουν την ένταξη των Foreigner στο Rock & Roll Hall of Fame

Ο Mark Ronson συγκέντρωσε τους πιο γνωστούς θαυμαστές των Foreigner για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του συγκροτήματος για το Rock & Roll Hall of Fame.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός Mark Ronson δημιούργησε ένα βίντεο που υποστηρίζει την υποψηφιότητα για την ένταξη των Foreigner στο Rock & Roll Hall of Fame με την κλάση του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ο ιδρυτικός πυρήνας των Foreigner περιλαμβάνει τον πατριό του, Mick Jones.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Mark Ronson στο Instagram, εμφανίζονται ο Dave Grohl, ο Jack Black, ο Slash, ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers και ο Josh Homme των Queens of the Stone Age, μαζί με τον ίδιο τον παραγωγή, για να υποστηρίξουν την ένταξη των Foreigner στο Rock & Roll Hall of Fame.

Διαφήμιση

«Ναι, ο Mick είναι ο πατριός μου και τον αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», έγραψε ο Mark Ronson, αναγνωρίζοντας το προσωπικό ενδιαφέρον του.

«Αλλά είμαι και μεγάλος θαυμαστής, όπως ακριβώς ο Dave, ο Jack, ο Slash, ο Chad και ο Josh… Απολαύστε το βίντεο και ψηφίστε παιδιά, ψηφίστε!», συνέχισε, αναφερόμενος στην ψηφοφορία του Hall of Fame.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Josh Homme των Queens of the Stone Age λέει: «Θέλετε να μάθετε τι είναι η αγάπη; Αγάπη είναι να βάλετε τους Foreigner στο Rock and Roll Hall of Fame.»

«Δεν πιστεύω ότι δεν έχουν ήδη μπει – ω Θεέ μου», προσθέτει ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers για το συγκρότημα της δεκαετίας του 1970, το οποίο δεν είχε προταθεί προηγουμένως για ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο George Michael στο Rock Roll & Hall of Fame - Το αφιέρωμα του Andrew Ridgeley των Wham!

Ο Dave Grohl των Foo Fighters είπε: «Λατρεύω τους Foreigner από τότε που απέκτησα τον πρώτο δίσκο τους».

«Υπάρχει ένα riff στα ντραμς που έχω χρησιμοποιήσει σε περισσότερα από ένα τραγούδια», πρόσθεσε, κάνοντας μια επίδειξη του riff στο οποίο αναφέρεται.

Ο Jack Black είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής των Foreigner, τραγουδώντας ένα απόσπασμα από το «I Want to Know What Love Is» με τους στίχους «Like you opened up the door», πριν σχολιάσει εύστοχα: «Ε, Rock and Roll Hall of Fame, άνοιξε την πόρτα! Οι Foreigner περιμένουν έξω. Αφήστε τους να μπουν.»

Ο Mark Ronson πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησής του ένα σύντομο ιστορικό της επίδρασης που του άσκησαν οι Foreigner.

«Όλα όσα με έκαναν να θέλω να γίνω παραγωγός προέρχονται από τις στιγμές που τους έβλεπα στο στούντιο να ηχογραφούν», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Είμαι ακόμα εντελώς μαγεμένος από τον ήχο εκείνων των πέντε πρώτων άλμπουμ. Κιθάρες με αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα. Βαριά ντραμς που χορεύουν σαν τρελά με το μπάσο. Πλατιά στρώματα συνθεσάιζερ», περιέγραψε.

«Και μετά υπάρχει αυτή η φωνή. Και αυτά τα τραγούδια. Είναι πραγματικά τρελό. Είναι επίσης κάπως τρελό που είναι η πρώτη φορά που είναι υποψήφιοι για το Rock & Roll Hall of Fame – μετά από 20 χρόνια που είχαν το δικαίωμα», σημείωσε.

Ο Mark Ronson μοιράστηκε επίσης μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την ευρύτερη επιρροή των Foreigner.

«Οι Foreigner είναι το συγκρότημα που παίζεται περισσότερο στα κλασικά ροκ ραδιόφωνα και δεν βρίσκεται στο Hall of Fame», τόνισε.

«Τα τραγούδια τους έχουν τραγουδηθεί από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες από τους “Simpsons”, “The Office”, “I, Tonya”, “Stranger Things” και “Wet Hot American Summer”», συνέχισε αναφορικά με τα τραγούδια του συγκροτήματος που έχουν εμφανιστεί στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ζωντανά το Rock & Roll Hall of Fame 2023 στο Disney+

«Έχουν διασκευαστεί από την Diana Ross και τη Mariah Carey (ποιο άλλο συγκρότημα μπορεί να καυχηθεί γι’ αυτό;», συμπλήρωσε.

Οι Foreigner είναι ένας από τους 15 υποψηφίους για τις πιθανώς επτά ή οκτώ διαθέσιμες θέσεις για εισαγωγή στο Rock & Roll Hall of Fame με την κλάση του 2024.

Εκτός από το συγκρότημα υποψήφιοι φέτος για είσοδο στο Rock & Roll Hall of Fame είναι οι Mary J. Blige, Mariah Carey, Cher, Dave Matthews Band, Eric B. & Rakim, Peter Frampton, Jane’s Addiction, Kool & the Gang, Lenny Kravitz, Oasis, Ozzy Osbourne, Sinead O’Connor, Sade και A Tribe Called Quest

Οι Foreigner ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους τον Ιούλιο του 2023 και συνεχίζουν τις συναυλίες τους.

Ο Mick Jones είναι το μοναδικό αρχικό μέλος του συγκροτήματος που εξακολουθεί να θεωρείται μέρος της σύνθεσης των Foreigner, αν και προβλήματα υγείας τον εμποδίζουν να συμμετέχει τακτικά στις περιοδείες.

Οι θαυμαστές είναι περίεργοι να διαπιστώσουν αν μια πιθανή εισαγωγή στο Rock & Roll Hall of Fame θα μπορούσε να ενώσει ξανά τα εναπομείναντα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων των πρώην μελών Lou Gramm (ο αρχικός τραγουδιστής), Dennis Elliott (ντραμς) και Al Greenwood (πλήκτρα).

Ο Ian McDonald (πολυοργανίστας) και ο Ed Gagliardi (μπάσο) πέθαναν το 2022 και το 2014, αντίστοιχα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Lisa των BLACKPINK είναι η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton

Η Lisa υπόσχεται να διατηρήσει την αυθεντικότητα της Louis Vuitton. Η Lisa των BLACKPINK, η οποία φημίζεται πάντα για το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...