Η Selena Gomez «ελπίζει» να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της το 2024

Η Selena Gomez αποκάλυψε ότι το «Single Soon» και το «Love On» δεν αντικατοπτρίζουν πραγματικά το νέο άλμπουμ της.

Την περασμένη άνοιξη, η Selena Gomez έζησε στο Παρίσι για δύο μήνες για να γυρίσει το μιούζικαλ «Emilia Perez» με τη Zoe Saldaña. Η αστέρας της pop δυσκολευόταν να ξεχάσει πόσο καλή ήταν η ζωή της στη γαλλική πρωτεύουσα και μετέφερε την αγάπη της για την πόλη στο νέο single της «Love On».

«Ένιωθα σαν να μπορώ να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος εκεί. Ερωτεύτηκα τα πάντα και τη ζωή που έζησα εκεί για δύο μήνες», δήλωσε στο Rolling Stone.

Η Selena Gomez είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω στο «Love On» πριν φύγει για το Παρίσι και ένιωθε το τραγούδι να «παγιώνεται» όσο βρισκόταν στην Πόλη του Φωτός. «Απλά με ενέπνευσε εντελώς», ανέφερε.

Διαφήμιση

Για το τραγούδι, ένωσε ξανά τις δυνάμεις τις με την Julia Michaels, η οποία είναι τακτική συνεργάτιδα της από την εποχή του άλμπουμ της «Revival», που κυκλοφόρησε το 2015.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κόσμος στον οποίο θα ξεκινούσα να κάνω ένα άλμπουμ χωρίς την Julia», είπε.

«Εκείνη και εγώ έχουμε αυτή την ψυχική σύνδεση όπου βιώνουμε ταυτόχρονα πράγματα στη ζωή μας κάποιες φορές. Μπορεί πραγματικά να αναγνωρίσει τη φωνή μου, και μετά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τραγούδια που έχουν μία διασκεδαστική, μοναδική πινελιά», εξήγησε.

Το «Love On» είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί η Selena Gomez τον τελευταίο χρόνο και ακολουθεί το «Single Soon» του Αυγούστου.

Διαφήμιση

Για την ίδια και τα δύο τραγούδια αντικατοπτρίζουν το σημείο στο οποίο βρισκόταν στη ζωή της κατά τη διάρκεια των σχεδόν δύο ετών που ηχογραφούσε νέα μουσική. Ενώ το «Single Soon» αμφισβητεί τις δυνατότητες ενός νέου ειδυλλίου, το «Love On» ενθουσιάζεται με τις πιθανότητες όλων όσων θα μπορούσαν να γίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Selena Gomez: Ο έρωτας με τον Paul Rudd, το όνειρο της Meryl Streep και το reboot του «Wizards of Waverly Place»

«Και τα δύο τραγούδια στέκονται μόνα τους στο μήνυμά τους, αλλά εγώ τα υποστηρίζω σίγουρα και τα δύο», σχολίασε.

Σε αντίθεση με τους θαυμαστές που υποθέτουν ότι το ένα ή και τα δύο τραγούδια είναι singles από το επόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, η Selena Gomez σημείωσε ότι επίσης είναι ανεξάρτητα και μουσικά.

«Μάλλον είναι ασφαλές να πω ότι το “Single Soon” και το “Love On” ίσως να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά το project στο οποίο εργάζομαι», αποκάλυψε.

«Είναι στο ίδιο πνεύμα, αλλά είμαι ενθουσιασμένη να εξερευνήσω περισσότερα μουσικά στυλ και πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν ευχάριστα από την αντίθεση», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Μου αρέσει να κυκλοφορώ τραγούδια που αγαπώ και με ενδιαφέρουν. Απλά τα κυκλοφόρησα στον κόσμο και αργότερα έρχεται το ολοκληρωμένο άλμπουμ», πρόσθεσε.

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της, η Selena Gomez «ελπίζει» να έρθει το 2024, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη.

Ωστόσο, τόνισε ότι τα νέα τραγούδια της πηγάζουν «από μία αίσθηση αυτοπεποίθησης» και αντανακλούν τη «χαρά και την περιέργεια» που έχει αυτή τη στιγμή.

«Ένα μέρος μου νιώθει σαν να είμαι επιτέλους σε καλό σημείο με τα πάντα», είπε.

Η αβεβαιότητα της Selena Gomez για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της μπορεί να οφείλεται στο πόσο απασχολημένη είναι εκτός μουσικής.

Την Παρασκευή, επέστρεψε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς της «Only Murders In The Building» μαζί με τους Steve Martin και Martin Short.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει σε ένα reboot του «Wizards of Waverly Place», της σειράς του Disney που την έκανε διάσημη. Θα υποδυθεί επίσης την τραγουδίστρια Linda Ronstadt σε μία νέα βιογραφική ταινία και έχει αφοσιωθεί στην έρευνα τους μήνες που προηγούνται των γυρισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Selena Gomez: Εύχεται να είχε ζητήσει νωρίτερα βοήθεια για την ψυχική υγεία της

«Μπαίνω στη ζωή κάποιου, και αυτό μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτικό. Αλλά εμπνέομαι απερίγραπτα (από τη Linda Ronstadt), και ξέρω πάρα πολλά γι’ αυτήν αυτή τη στιγμή», ανέφερε.

Αν φαίνεται ότι η Selena Gomez επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αυτή η παρατήρηση είναι σωστή.

Η ίδια σχολίασε σε ένα podcast νωρίτερα φέτος ότι το επόμενος άλμπουμ της μπορεί να είναι και το τελευταίο της. Αν και έχει αμβλύνει τη στάση της για το οριστικό τέλος της καριέρας της στη μουσική, εξακολουθεί να είναι διατεθειμένη να δώσει την ενέργειά της στην υποκριτική στο άμεσο μέλλον.

«Νομίζω ότι είναι φυσικό για τους ανθρώπους να κάνουν διαλείμματα, αλλά νομίζω ότι για εμένα, υπάρχει μία ολόκληρη άλλη πτυχή στη ζωή μου, η υπερηφάνεια και η χαρά», δήλωσε η Selena Gomez.

«Λατρεύω τον κινηματογράφο. Λατρεύω την τηλεόραση. Απλά νιώθω ότι δεν έχω κάνει πολλά από τα πράγματα που θέλω να κάνω σε αυτόν τον χώρο», συνέχισε.

«Το θέμα δεν είναι ότι λέω “όχι, ποτέ” στη μουσική, περισσότερο είναι ότι θα ήθελα να εξερευνήσω αυτόν τον κόσμο λίγο περισσότερο και να έχω τον χρόνο να το κάνω πραγματικά», εξήγησε.

Η Selena Gomez, η οποία ήταν υποψήφια νωρίτερα φέτος για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στο «Only Murders In The Building», ανυπομονεί να υποδυθεί πιο απαιτητικούς ρόλους.

«Μου αρέσει που μπορώ να πάρω ρόλους για τους οποίους πρέπει να παλέψω, όχι αυτούς που μου δίνονται. Επιδιώκω τα πράγματα που πραγματικά, πραγματικά με εμπνέουν», τόνισε.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν μειώνει τον ενθουσιασμό της για την κυκλοφορία του «Love On» και ελπίζει ότι η χαρά που ένιωθε ενώ ηχογραφούσε το τραγούδι και γύριζε το βίντεο θα είναι αισθητή σε όσους το ακούνε και το παρακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift δώρισε VIP εισιτήρια για το «The Eras Tour» στη φιλανθρωπική δημοπρασία της Selena Gomez

«Το μόνο που θέλω να κάνω στο τέλος της ημέρας είναι να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους», είπε.

Selena Gomez - Love On (Official Music Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Celine Dion και Lady Gaga θα τραγουδήσουν μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Celine Dion και η Lady Gaga θα ενώσουν τις φωνές τους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...