Η Selena Gomez επιστρέφει στο «Wizards of Waverly Place»

Η Selena Gomez θα αναλάβει την παραγωγή του sequel και θα συμμετάσχει στον πιλότο.

Το Disney Channel ετοιμάζει τη συνέχεια του «Wizards of Waverly Place» με τη συμμετοχή της Selena Gomez.

Όπως αναφέρει το Deadline σε δημοσίευμά του, την παραγωγή της σειράς θα αναλάβουν τα αδέλφια επί της οθόνης και πρωταγωνιστές της σειράς, Selena Gomez και David Henrie.

Η Selena Gomez θα πρωταγωνιστήσει ως guest star στο δοκιμαστικό πρώτο επεισόδιο, επαναλαμβάνοντας το ρόλο της Alex Russo. Εν τω μεταξύ, ο David Henrie θα επιστρέψει ως μόνιμο μέλος της σειράς στον ρόλο του Justin Russo.

Διαφήμιση

Η αστέρας της pop επιβεβαίωσε το sequel του «Wizards of Waverly Place» δημοσιεύοντας στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram μία φωτογραφία από το εξώφυλλο του σεναρίου του πιλότου.

Επίσης, ανάρτησε μία φωτογραφία από την αρχική σειρά στην οποία καθόταν μαζί με τον David Henrie να κάθονται στον καναπέ του διαμερίσματός τους στη Νέα Υόρκη και έγραψε: «Επιστρέψαμε».

Οι Jed Elinoff και Scott Thomas, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από την παραγωγή του προηγούμενου reboot του «Raven’s Home» του Disney Channel, θα είναι οι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί της επιστροφής του «Wizards of Waverly Place».

Οι Gary Marsh («Descendants: The Rise of Red» της Disney) και Andy Fickman («Race to Witch Mountain») θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ ο Fickman θα επιμεληθεί και τη σκηνοθεσία της σειράς.

Διαφήμιση

Το καστ της επερχόμενης συνέχειας του «Wizards of Waverly Place» θα περιλαμβάνει μερικά νέα πρόσωπα, όπως η Janice LeAnn Brown («Just Roll With It» της Disney), ο Alkaio Thiele («Call Me Kat») και η Mimi Gianopulos («American Princess»).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Selena Gomez: Θα υποδυθεί τη Linda Ronstadt σε μία νέα βιογραφική ταινία

Η υπόθεση του sequel

Το πρώτο επεισόδιο θα ακολουθήσει ένα μυστηριώδες περιστατικό στο WizTech, όπου ο ενήλικας Justin Russo έχει αφήσει πίσω του τις μαγικές δυνάμεις του για να ξεκινήσει μία κανονική οικογενειακή ζωή χωρίς μάγους.

Όταν μία πανίσχυρη νεαρή μάγισσα ονόματι Billie (Janice LeAnn Brown) που χρειάζεται εκπαίδευση εμφανίζεται στην πόρτα του, ο Justin θα πρέπει να αναμετρηθεί με το μαγικό του παρελθόν προκειμένου να σώσει τον κόσμο των μάγων.

Ο Alkaio Thiele πρόκειται να υποδυθεί τον Roman Russo, τον μεγαλύτερο γιο του Justin, ενώ η Mimi Gianopulos θα υποδυθεί τη σύζυγο του Justin, Giada.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η Selena Gomez θα επιστρέψει για περισσότερα επεισόδια πέρα από τον πιλότο.

Διαφήμιση

Η αρχική σειρά «Wizards of Waverly Place», δημιουργός της οποίας ήταν ο Todd J. Greenwald, προβλήθηκε από το 2007 έως το 2012. Ακολουθούσε τα πέντε μέλη της οικογένειας Russo, καθώς τα τρία αδέλφια – Alex, Justin και Max – περνούσαν τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της εφηβείας.

Παράλληλα μάθαιναν πώς να χειρίζονται τις μαγικές δυνάμεις που κληρονόμησαν από την πλευρά της οικογένειας του πατέρα τους, διεκδικώντας τελικά τον πολυπόθητο τίτλο του Οικογενειακού Μάγου ενώ βοηθούσαν τους γονείς τους να διατηρούν το κατάστημα πώλησης σάντουιτς που διατηρούσαν στη Νέα Υόρκη.

Στη σειρά συμμετείχαν επίσης ο Jake T. Austin (Max), η Jennifer Stone, η Maria Canals-Barrera και ο David DeLuise, οι οποίοι (πλην του David Henrie), επανενώθηκαν για το τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Wizards Return: Alex vs. Alex» το 2013.

Η Selena Gomez πρωταγωνιστεί σήμερα στον ρόλο της Mabel Mora στην επιτυχημένη σειρά «Only Murders In The Building» του Hulu, μαζί με τον Steve Martin και τον Martin Short, η οποία πρόσφατα πήρε το πράσινο φως να συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Kurt Cobain: Το τραγούδι των Nirvana που κατέστρεψε τη φωνή του

Η φωνή του τον πρόδωσε - Το τραγούδι των...

Cardi B: Ανατροπή στην ανατροπή με το δεύτερο άλμπουμ της – Πότε θα κυκλοφορήσει

Τι συμβαίνει με το νέο άλμπουμ της Cardi B. Η Cardi...

Η Adele αποθεώνει το «Espresso» της Sabrina Carpenter: «Είναι το απόλυτα αγαπημένο μου»

Η Adele δεν μπορεί να σταματήσει να τραγουδά τη...

Ο Matt Shultz των Cage The Elephant αποκαλύπτει: «Ήμουν σε ψύχωση για τρία χρόνια – Η σύλληψή μου ήταν ένα θαύμα»

Ο Matt Shultz εξηγεί πώς η ανάρρωσή του από τον εφιάλτη της ψύχωσης έπλασε το πολύχρωμο νέο άλμπουμ «Neon...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ολόγραμμα στο φουτουριστικό music video του «Χρυσόψαρα»

Pop αισθητική, εκρηκτικές χορογραφίες και fashion statement εμφανίσεις με...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...