Slipknot: Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι ξέρουν ποιος είναι ο νέος ντράμερ του συγκροτήματος

Οι Slipknot έχουν ξεκινήσει πρόβες για την επιστροφή τους στη σκηνή και φαίνεται ότι έχουν βρει τον εκλεκτό για τα ντραμς τους.

Οι Slipknot αποκάλυψαν ότι έχουν ξεκινήσει πρόβες με τον νέο ντράμερ τους και οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι ότι έχουν ανακαλύψει ποιο είναι το νέο μέλος του συγκροτήματος.

Τα ινδάλματα του metal αναφέρθηκαν στη νεότερη προσθήκη στο συγκρότημά τους με μία ανάρτησή τους το Σάββατο 9 Μαρτίου στα social media, όπου δημοσίευσαν μία φωτογραφία με ένα μόνο σπασμένο drumstick με τη λεζάντα «Πρόβα».

Με την ανάρτηση, οι Slipknot φάνηκε να αποκαλύπτουν ότι έχουν βρει έναν νέο ντράμερ και ότι έχουν ξεκινήσει τις πρόβες μαζί του, μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Jay Weinberg από το συγκρότημα τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαφήμιση

Οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι ότι έχουν ανακαλύψει την ταυτότητα του νέου ντράμερ του συγκροτήματος και έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Η γενική άποψη είναι ότι το νέο μέλος των Slipknot είναι πιθανότατα ο πρώην ντράμερ των Sepultura, Eloy Casagrande.

Το βραζιλιάνικο metal συγκρότημα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι χώρισε τους δρόμους του με τον Eloy Casagrande, πριν από την αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία του.

Αποκαλύπτοντας την είδηση τον περασμένο μήνα, ο Eloy Casagrande ανέφερε ότι η απόφαση «έπρεπε να ληφθεί με τη σκέψη των νέων κύκλων που θα έρθουν» μετά την επικείμενη διάλυση των Sepultura μετά από τέσσερις δεκαετίες.

Διαφήμιση

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές έχουν επίσης επισημαίνει το γεγονός ότι η μάρκα Promark των drumsticks που εμφανίζονται στην ανάρτηση των Slipknot είναι ο ίδιος τύπος drumsticks που χρησιμοποιεί ο Casagrande.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τέλος στα ψέματα: Ο Corey Taylor διαψεύδει τις φήμες για τον νέο ντράμερ των Slipknot

«Η πιο προφανής ένταξη νέου μέλους στην ιστορία των Slipknot», αναφέρει ένα από τα σχόλια στην ανάρτηση στο Instagram, με πολλούς άλλους να αναφέρουν το όνομα του Eloy Casagrande.

«Είναι σίγουρα αυτός», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής στο Reddit.

«Γιατί θα άφηνε τους Sepultura (που είναι μάλλον μεγάλο συγκρότημα); Είναι επίσης περίεργο που δεν αναφέρουν το επόμενο συγκρότημά του. Αλλά φαίνεται να ταιριάζει πολύ καλά… Ο μόνος που μπορώ να δω να ταιριάζει με τις ικανότητές του όσον αφορά το στυλ των Slipknot», συνέχισε.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για το ποιος είναι ο νέος ντράμερ του Slipknot, αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, καθώς το συγκρότημα ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του συναυλία της χρονιάς στο φεστιβάλ Sick New World του Λας Βέγκας στις 27 Απριλίου.

Διαφήμιση

Οι Slipknot ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Jay Weinberg τον Δεκέμβριο του 2023 με μία επίσημη δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέφεραν ότι είχαν την πρόθεση να «εξελιχθούν» και πήραν τη «δημιουργική απόφαση» να απομακρύνουν τον ντράμερ από το συγκρότημα.

Η αποχώρηση του Jay Weinberg ήρθε δέκα χρόνια μετά την ένταξή του στους Slipknot και λίγους μήνες μετά την έξοδο του keyboardist Craig Jones από το συγκρότημα τον Ιούνιο.

Ο Jay Weinberg έγινε μέλος των Slipknot πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «.5: The Gray Chapter» το 2014 ως αντικαταστάτης του Joey Jordison, ο οποίος αποχώρησε από το συγκρότημα τον Δεκέμβριο του 2013 και πέθανε το 2021 σε ηλικία 46 ετών.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Jay Weinberg είπε ότι ένιωσε «συντετριμμένος και αιφνιδιασμένος» όταν πληροφορήθηκε ότι απολύθηκε από το συγκρότημα.

Εκείνη την περίοδο, ο Shawn «Clown» Crahan μίλησε στο NME για την απόφαση των Slipknot να αποχωριστούν τον ντράμερ τους, διευκρινίζοντας ότι «ο Jay δεν έφυγε από το συγκρότημα» από επιλογή, αλλά αντιθέτως το συγκρότημα «προχωράει» και «επιλέγει να κάνει κάτι διαφορετικό».

Στη συνέχεια, ο Jay Weinberg επιβεβαίωσε ότι εντάχθηκε στους Suicidal Tendencies και ότι θα συνοδεύσει το thrash crossover συγκρότημα της Καλιφόρνιας στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Γιάννης Κότσιρας και Μίλτος Πασχαλίδης για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα δώσουν δύο μαγικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Κότσιρας και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...