Ο Jung Kook των BTS γράφει ιστορία στα βρετανικά charts με το «3D»

Ο Jung Kook των BTS είναι ο πρώτος Κορεάτης σόλο καλλιτέχνης με δύο singles που έφτασαν στο Top 5 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Jung Kook των BTS κάνει το καλύτερο ντεμπούτο στα βρετανικά charts αυτήν την εβδομάδα και γράφει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας.

Το νέο single «3D» του Jung Kook με τη συμμετοχή του Jack Harlow έκανε ντεμπούτο στο Νο. 5 του Official UK Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το τελευταίο chart που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Με αυτό το δυνατό ξεκίνημα για το «3D», ο Jung Kook των BTS γίνεται ο πρώτος Κορεάτης σόλο καλλιτέχνης με δύο singles που έφτασαν στο Top 5 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαφήμιση

Το πρώτο προσωπικό του single «Seven» με τη συμμετοχή της Latto, το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιούλιο, έκανε ντεμπούτο στο Νο. 3 των βρετανικών charts, σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ.

Τόσο το «3D» όσο και το «Seven» θα περιλαμβάνονται στο πρώτο σόλο άλμπουμ του Jung Kook, με τίτλο «Golden», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Big Hit Music στις 3 Νοεμβρίου.

Ως συγκρότημα, οι BTS έχουν τέσσερα singles στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου, μεταξύ των οποίων και τρία singles που έφτασαν στο Νο. 3 – το «Dynamite» το 2020, το «Butter» το 2021 και η συνεργασία με τους Coldplay στο «My Universe» επίσης το 2021.

Και τα επτά μέλη του K-pop συγκροτήματος, οι Jin, Jimin, Suga, Jung Kook, RM, V και J-Hope, έχουν κυκλοφορήσει τη δική του σόλο μουσική από το καλοκαίρι του 2022 μέχρι σήμερα, με τον Jimin να γίνεται το πρώτο μέλος των BTS που εμφανίζεται στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου το «Like Crazy», το οποίο έφτασε στο Νο. 8 τον Μάρτιο.

Διαφήμιση

Επίσης, ο Jimin κατέγραψε άλλη μια εμφάνιση στο Top 40 των βρετανικών charts με το «Set Me Free Pt. 2», ένα τραγούδι που ανέβηκε στο Νο. 30.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Suga παρέλυσε από το άγχος πριν από την πρώτη εμφάνιση των BTS στις ΗΠΑ

Ο J-Hope ήταν το πρώτο μέλος των BTS που εμφανίστηκε στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου, χάρη στη συνεργασία του με τον J. Cole στο single «On The Street» το οποίο έφτασε στο Νο. 37 των charts.

Ιστορικά, ο μόνος άλλος Κορεάτης σόλο καλλιτέχνης με δύο singles στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ο PSY, με το «Gangnam Style» το 2012 (Νο. 1) και το «Gentleman» το 2013 (Νο. 10).

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο Γιώργος Περρής στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Γλώσσες και χώρες θα μπερδευτούν γλυκά στη γιορτή χαράς...

Olivia Rodrigo: Το «Sour» είναι το άλμπουμ από γυναίκα με τα περισσότερα streams στο Spotify

Μία ξεχωριστή διάκριση για το πρώτο άλμπουμ της Olivia...

Frank Ifield: Πέθανε ο θρύλος της country που βοήθησε τους Beatles να γίνουν γνωστοί

Ο Frank Ifield μεσουράνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία...

Ο VLOSPA κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Inside Story»

Ένα άλμπουμ με πολλές εκπλήξεις από τον VLOSPA. Ο Ελληνογάλλος ράπερ και hitmaker VLOSPA επιστρέφει με τη νέα δισκογραφική δουλειά...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...