Ο Jung Kook των BTS συγκινήθηκε στο τελευταίο livestream πριν τη στρατιωτική θητεία του

«Θα μου λείψετε, γι’ αυτό ήρθα εδώ για λίγο για να σας χαιρετήσω».

Ο Jung Kook των BTS πραγματοποίησε ένα συναισθηματικά φορτισμένο livestream, αποχαιρετώντας τους θαυμαστές του πριν από την κατάταξή του στον στρατό της Νότιας Κορέας.

Σε μία σημαντική στιγμή για το παγκοσμίου φήμης boyband, τόσο ο Jung Kook όσο και όσο Jimin πρόκειται να καταταγούν στον στρατό στις 12 Δεκεμβρίου, αποτελώντας τα δύο τα τελευταία μέλη των BTS που ξεκινούν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα νωρίτερα, στις 11 Δεκεμβρίου είχαν παρουσιαστεί στον στρατό της Νότιας Κορέας οι RM και ο V των BTS.

Διαφήμιση

Η τελευταία ζωντανή μετάδοση του Jung Kook

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, ο Jung Kook πραγματοποίησε το τελευταίο του livestream και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα γεγονότα της ημέρας.

Ο 26χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο με τα υπόλοιπα μέλη των BTS για να αποχαιρετήσει τον RM και τον V πριν από τη στράτευσή τους.

Ο Jung Kook εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, λέγοντας: «Αυτό είναι το τελευταίο μου livestream πριν καταταγώ. Αποχαιρετήσαμε τον Taehyung και τον Namjoon και φάγαμε ένα γεύμα. Ετοίμασα κάποια πράγματα και το μυαλό μου επίσης, οπότε ήταν αργά όταν ξεκίνησα το live. Λυπάμαι.»

Ένας δακρύβρεχτος αποχαιρετισμός

Απευθυνόμενος στους θαυμαστές του, ο Jung Kook παραδέχτηκε ότι θα του λείψουν και εξήγησε εν συντομία την εμφάνισή του στο livestream.

Διαφήμιση

«Θα μου λείψετε, γι’ αυτό ήρθα εδώ για λίγο για να σας χαιρετήσω. Από αύριο, όλα τα μέλη των [BTS] θα έχουν καταταγεί στον στρατό. Σας είμαι τόσο ευγνώμων που μας υποστηρίξατε μέχρι τις τελευταίες στιγμές πριν φύγουμε», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο RM των BTS μοιράζεται τα παρασκήνια του «Don’t Ever Say Love Me»

Η ζωντανή μετάδοση, η οποία διήρκεσε περίπου εννέα λεπτά, τελείωσε με τον Jung Kook να αποχαιρετά τους θαυμαστές του και να τους διαβεβαιώνει για την επιστροφή του:.

«Σας αγαπώ παιδιά, θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αντίο, να είστε καλά!»

Ο Jung Kook μοιράστηκε το ίδιο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα αγγλικά, υπογραμμίζοντας τη σύνδεσή του με τους θαυμαστές των BTS παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Koreaboo, οι θαυμαστές παρατήρησαν τη συναισθηματική φόρτιση του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια του livestream, ενώ πολλοί ήταν που υποστήριξαν το είδωλο της K-pop «συγκρατούσε τα δάκρυά του».

Διαφήμιση

Οι BTS στον στρατό

Πριν από την κατάταξη του Jung Kook και του Jimin, οι RM και V αποχαιρέτισαν επίσης τους θαυμαστές τους στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο RM ήταν αισιόδοξος, δηλώνοντας σε μία ανάρτησή του στις ιστορίες του στο Instagram: «Έχω πίστη και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αφού τελειώσει αυτό, νέα καλά πράγματα θα μας περιμένουν».

Η Big Hit Music ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο ότι τα τέσσερα τελευταία μέλη των BTS είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία για την έναρξη της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας τους.

Το διεθνώς δημοφιλές συγκρότημα αναμένεται να επανενωθεί το 2025, μόλις καθένα από τα επτά μέλη των BTS εκπληρώσει επιτυχώς τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, με το ARMY να ανυπομονεί ήδη για τη θριαμβευτική επιστροφή τους στη μουσική σκηνή.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Arctic Monkeys: Ο Matt Helders έχει μία «περίεργη» εκδοχή του «Why’d You Only Call Me When You’re High?»

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο περίφημο άλμπουμ «AM» των Arctic...

Ο Γιώργος Περρής στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Γλώσσες και χώρες θα μπερδευτούν γλυκά στη γιορτή χαράς...

Olivia Rodrigo: Το «Sour» είναι το άλμπουμ από γυναίκα με τα περισσότερα streams στο Spotify

Μία ξεχωριστή διάκριση για το πρώτο άλμπουμ της Olivia...

Frank Ifield: Πέθανε ο θρύλος της country που βοήθησε τους Beatles να γίνουν γνωστοί

Ο Frank Ifield μεσουράνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία...

IVE: Το music video του «Accendio» από το EP «IVE SWITCH»

Οι IVE μας προσκαλούν σε έναν ονειρικό και μυστηριώδη κόσμο. Οι αστέρες της K-pop IVE κυκλοφόρησαν το music video για...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...