Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike και Gabry Ponte διασκευάζουν το «Mockingbird» του Eminem

Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike και Gabry Ponte ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν μία ηλεκτρονική πνοή στην κλασική επιτυχία του Eminem.

Ο Tiësto, οι Dimitri Vegas & Like Mike και ο Gabry Ponte συνεργάζονται σε ένα τολμηρό εγχείρημα και δίνουν μία νέα, ηλεκτρονική πνοή στην εμβληματική επιτυχία «Mockingbird» του Eminem από το 2004.

Ενώ η διασκευή ενός τραγουδιού του Eminem δεν είναι ποτέ κάτι που πρέπει να υποτιμάται, οι Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike και Gabry Ponte αξιοποίησαν τη συνολική εμπειρία τους άνω των 30 ετών στην παραγωγή για να δημιουργήσουν μία εκδοχή που αποτίει φόρο τιμής στο πρωτότυπο τραγούδι και ταυτόχρονα διαθέτει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα.

Το «Mockingbird» ξεκινά με ένα μαγευτικό ξυλόφωνο και στη συνέχεια ανεβάζει τον ρυθμό με δυναμικά μπάσα και συνθεσάιζερ με επιρροές από τη hardstyle ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα απόλυτο dance floor anthem.

Διαφήμιση

Οι Dimitri Vegas & Like Mike αναφέρουν: «Αυτό το τραγούδι ήταν πραγματικό τέρας στα sets μας τελευταία, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που το κυκλοφορούμε επίσημα.»

«Είναι πάντα δύσκολο να αποτίνουμε φόρο τιμής σε ένα κλασικό τραγούδι αυτού του μεγέθους, αλλά χαιρόμαστε που η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι τόσο θετική», τονίζουν.

«Η συνεργασία με τον Tiësto και τον Gabry στο στούντιο είναι πάντα ευχάριστη και αυτό το τραγούδι είναι ξεχωριστό επειδή είναι μία από τις πολλές μεγάλες κυκλοφορίες που έχουμε προγραμματίσει για τη φετινή φεστιβαλική σεζόν», προσθέτουν.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο χαρακτηριστικός νοσταλγικός ήχος του τραγουδιού έχει γνωρίσει μία αναγέννηση στη σύγχρονη εποχή, το «Mockingbird» είναι η τέλεια συνέχεια του «Thank You (Not So Bad)» των Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Dido και W&W από τον Δεκέμβριο του 2023, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 130 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Tiësto: Ο πρώτος superstar DJ που θα παίξει μουσική κατά τη διάρκεια του Super Bowl

Το κοινό περίμενε με αγωνία την κυκλοφορία του «Mockingbird» από τότε που ο Tiësto παρουσίασε το τραγούδι στην κεντρική σκηνή του Ultra Music Festival στο Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με αυτούς τους απίστευτους καλλιτέχνες της dance μουσικής για να δώσουμε τη δική μας πινελιά σε μία εμβληματική επιτυχία των αρχών της δεκαετίας του 2000», δηλώνει ο Tiësto.

«Αυτό είναι ένα από αυτά τα τραγούδια που συνεχίζουν να γίνονται καλύτερα με τον χρόνο, και ελπίζω ότι η δική μας διασκευή θα συνεχίσει να δίνει ζωή σε αυτό το απίστευτο τραγούδι», συνεχίζει.

Το «Mockingbinrd» συμπεριλήφθηκε στο πέμπτο άλμπουμ του Eminem, το «Encore» που κυκλοφόρησε το 2004 και προτάθηκε για το βραβείο Grammy της Καλύτερης Rap Σόλο Ερμηνείας.

Σύμφωνα με τον Gabry Ponte, «η συνεργασία με θρύλους όπως οι Tiësto και Dimitri Vegas & Like Mike εκπέμπει καθαρή ενέργεια!».

Διαφήμιση

«Όταν πήραμε τη μελωδία του “Mockingbird” του Eminem και τη συνυφάναμε στον νέο anthem μας ήταν σαν να προσθέσαμε καύσιμα πυραύλου στη φωτιά του dancefloor. Το αποτέλεσμα; Καθαρή ενέργεια που έχει ήδη ξεσηκώσει τα dance floor των μεγαλύτερων φεστιβάλ!», λέει.

Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Gabry Ponte - Mockingbird (Official Audio)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Arctic Monkeys: Ο Matt Helders έχει μία «περίεργη» εκδοχή του «Why’d You Only Call Me When You’re High?»

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο περίφημο άλμπουμ «AM» των Arctic...

Ο Γιώργος Περρής στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Γλώσσες και χώρες θα μπερδευτούν γλυκά στη γιορτή χαράς...

Olivia Rodrigo: Το «Sour» είναι το άλμπουμ από γυναίκα με τα περισσότερα streams στο Spotify

Μία ξεχωριστή διάκριση για το πρώτο άλμπουμ της Olivia...

Frank Ifield: Πέθανε ο θρύλος της country που βοήθησε τους Beatles να γίνουν γνωστοί

Ο Frank Ifield μεσουράνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία...

Billie Eilish: Αποκαλύπτει μία γεύση από το νέο τραγούδι «Birds Of A Feather»

Η Billie Eilish μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της στις 17 Μαΐου. Ένα απόσπασμα από το τραγούδι...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...