Rolling Stones: Ξεκίνησαν την περιοδεία «Hackney Diamonds Tour» με μία εκρηκτική συναυλία

Οι Rolling Stones επέστρεψαν στη σκηνή και απέδειξαν για άλλη μία φορά με την απαράμιλλη ενέργειά τους ότι ο χρόνος έχει σταματήσει γι’ αυτούς.

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την πολυαναμενόμενη περιοδεία τους «Hackney Diamonds» με μία εκρηκτική συναυλία το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου στο κατάμεστο NRG Stadium στο Χιούστον του Τέξας όπου αποθεώθηκαν από ενθουσιώδες κοινό.

Το θρυλικό συγκρότημα, γνωστοί για τις διαχρονικές επιτυχίες τους και την ασυναγώνιστη παρουσία τους επί σκηνής, δεν έχασαν χρόνο και πρόσφεραν από την πρώτη στιγμή μία αξέχαστη βραδιά.

Οι θεατές ξεσηκώθηκαν αμέσως μόλις οι Rolling Stones ξεκίνησαν το κλασικό ρεπερτόριό τους, χαρίζοντας στο κοινό εμβληματικές επιτυχίες όπως τα «Gimme Shelter», «Paint It Black» και «Start Me Up».

Διαφήμιση

Οι Rolling Stones ενθουσίασαν επίσης το πλήθος με αγαπημένα τραγούδια όπως το «Out Of Time» και τραγούδια από το νέο άλμπουμ τους «Hackney Diamonds», όπως τα «Angry», «Mess It Up» και «Sweet Sounds Of Heaven».

Το συγκρότημα έκλεισε τη συναυλία με την περίφημη επιτυχία του «Satisfaction».

Η αναμφισβήτητη γοητεία και η αστείρευτη ενέργεια του Mick Jagger κράτησαν το κοινό όρθιο από την αρχή μέχρι το τέλος για δύο ολόκληρες ώρες.

Τα αριστοτεχνικά riffs του Keith Richards αντηχούσαν σε όλο το γεμάτο ενέργεια στάδιο, ενώ ο Ronnie Wood καθήλωσε τους θαυμαστές με τον μεταδοτικό ενθουσιασμό του και τη μαγική του δεξιοτεχνία στην κιθάρα, κάνοντας τη βραδιά αξέχαστη.

Διαφήμιση

Η περιοδεία «Stones Tour ‘24 Hackney Diamonds» θα ταξιδέψει σε συνολικά σε 16 πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά, κάνοντας στάσεις σε Χιούστον, Glendale, Λας Βέγκας, Σιάτλ, East Rutherford, Foxboro, Ορλάντο, Ατλάντα, Φιλαδέλφεια, Κλίβελαντ, Ντένβερ, Σικάγο, Βανκούβερ, Λος Άντζελες και Σάντα Κλάρα. Έχουν κυκλοφορήσει επιπλέον εισιτήρια για επιλεγμένες πόλεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Mick Jagger ανησυχούσε ότι η φωνή του «δεν είναι αρκετά Bob Dylan»

Οι Rolling Stones θα κάνουν επίσης μία στάση στο φετινό New Orleans Jazz and Heritage Festival της Νέας Ορλεάνης για μία ξεχωριστή εμφάνιση στις 2 Μαΐου.

Το άλμπουμ «Hackney Diamonds» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 και είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Rolling Stones με νέο υλικό από το «A Bigger Bang» του 2005.

Ό, τι κι αν συμβεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, αξίζει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσουμε πόσο θαυματουργό είναι το γεγονός ότι οι Rolling Stones συνεχίζουν να υπάρχουν με οποιαδήποτε μορφή μετά τον καρκίνο του πνεύμονα του Ronnie Wood το 2017, την εγχείρηση καρδιάς του Mick Jagger το 2019, το θάνατο του Charlie Watts το 2021 και τις αμέτρητες φορές που ο Keith Richards έχει ξεγελάσει τον θάνατο όλα αυτά τα χρόνια.

Η περιοδεία για τα 60 χρόνια του συγκροτήματος το 2022 φαινόταν να είναι το τέλος της ιστορίας των Rolling Stones, αλλά τώρα ζούμε μία ολοκαίνουργια εποχή της ιστορίας τους.

Διαφήμιση

Έχουν ακόμη και μερικά ακυκλοφόρητα τραγούδια από το «Hackney Diamonds» που ελπίζουν να κυκλοφορήσουν σε ένα επόμενο άλμπουμ.

Ό,τι κι αν συμβεί, βρίσκονται τώρα σε εντελώς αχαρτογράφητα νερά για ένα rock & roll συγκρότημα και είναι συναρπαστικό να τους παρακολουθούμε.

Το setlist της περιοδείας «Hackney Diamonds»

1. Start Me Up
2. Get Off My Cloud
3. Rocks Off
4. Out Of Time
5. Angry
6. Beast Of Burden
7. Mess It Up
8. Tumbling Dice
9. Can’t Always Get What You Want
10. Little T&A
11. Sympathy For The Devil
12. Gimme Shelter
13. Honky Tonk Women
14. Miss You
15. Paint It Black
16. Jumping Jack Flash
17. Sweet Sound Of Heaven
18. Satisfaction

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

IVE: Το music video του «Accendio» από το EP «IVE SWITCH»

Οι IVE μας προσκαλούν σε έναν ονειρικό και μυστηριώδη...

Lenny Kravitz: Θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League στο Λονδίνο

Ο Lenny Kravitz θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο...

Η Cardi B πιστεύει ότι άνοιξε το δρόμο για το νέο κύμα γυναικών ράπερ

Η Cardi B πιστεύει ότι η επιτυχία της προκάλεσε...

Η Kelly Clarkson είχε γνωρίσει την Amy Winehouse πριν γίνει διάσημη

Όσα αποκάλυψε η Kelly Clarkson για τη γνωριμία της...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η πολύκροτη διαμάχη ανάμεσα στον Kendrick Lamar και τον Drake οξύνθηκε...

Top Stories

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία με το Nemo – Στην 11η θέση η Ελλάδα

Η Ελβετία είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024. Ο...