Η Sia επιστρέφει με το νέο άλμπουμ «Reasonable Woman»

Η Sia συνεργάζεται στο νέο άλμπουμ της με τους Kylie Minogue, Chaka Khan, Labrinth και Paris Hilton.

Η Sia επιστρέφει με το νέο άλμπουμ «Reasonable Woman», το οποίο κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.

Το «Reasonable Woman» είναι το «πρώτο σόλο pop άλμπουμ» της Sia μετά από 8 χρόνια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Το κενό των οκτώ ετών αναφέρεται στο διάστημα που μεσολάβησε από το άλμπουμ «1000 Forms Of Fear» της Sia το 2014.

Στη συνέχεια, η Αυστραλή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το 2016 το εξαιρετικά επιτυχημένο «This Is Acting», ένα άλμπουμ που αποτελείτο από τραγούδια που είχε γράψει για άλλους καλλιτέχνες, ένα άλμπουμ το 2017 με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τίτλο «Everyday Is Christmas» και το soundtrack για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της με την ταινία «Music» το 2021.

Διαφήμιση

Το «Reasonable Woman» περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα καλεσμένων, από τον Labrinth, την Tierra Whack και την Paris Hilton μέχρι την Kylie Minogue και την Chaka Khan.

Στους συνεργάτες παραγωγούς, συνδημιουργούς και ηχολήπτες που συνέδραμαν στη δημιουργία του «Reasonable Woman» περιλαμβάνονται οι Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow, Mark «Spike» Stent και πολλοί άλλοι.

Sia & Kylie Minogue - Dance Alone (Official Music Video)

Δεν υπάρχει άλλος καλλιτέχνης στον κόσμο σαν τη Sia. Σκεφτείτε μία καλλιτέχνιδα που μεταμορφώθηκε από περιζήτητη indie pop τραγουδίστρια σε παγκόσμια pop superstar, πάνω από μία δεκαετία μετά την έναρξη της καριέρας της.

Φανταστείτε την ίδια παγκόσμια pop superstar να γράφει και να κάνει την παραγωγή μουσικής για πολλούς άλλους εμβληματικούς αστέρες της εποχής μας.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Sia επιστρέφει με το single «Gimme Love» και ανακοινώνει νέο άλμπουμ

Και στη συνέχεια, σκεφτείτε ότι η Sia Furler έχει έξι τραγούδια που έχουν συγκεντρώσει πάνω 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify και πολυάριθμες επιτυχίες παγκοσμίως ενώ δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπό της, δεν συμβιβάζεται ποτέ όσον αφορά το καλλιτεχνικό όραμά της και δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο να της ορίσει τι σημαίνει να είσαι pop star.

Είναι απίστευτο να φανταστείς κάποιον καλλιτέχνη να κάνει έστω και ένα από αυτά τα πράγματα, πόσο μάλλον όλα, σε μία καριέρα που συνεχίζει να ανεβαίνει σε νέα ύψη. Αξίζει να το επαναλάβουμε: Δεν υπάρχει καλλιτέχνης στον κόσμο σαν τη Sia.

Το τραγούδι της «Chandelier», από το υποψήφιο για Grammy άλμπουμ της «1000 Forms Of Fear» (2014), όχι μόνο άλλαξε τον ήχο της pop μουσικής, αλλά έφερε επανάσταση στην τέχνη των music video με ένα πρωτοποριακό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Maddie Ziegler.

Ακολούθησαν γρήγορα πολλές ακόμη επιτυχίες, όπως τα «Elastic Heart», «Big Girls Cry», «Alive», «Together», «Dusk ‘Til Dawn» με τον Zayn, και «Cheap Thrills», το οποίο παρέμεινε στο Νο. 1 του Billboard για 8 μη συνεχόμενες εβδομάδες.

Τα πάνω από 50 δισεκατομμύρια audio streams που έχει στο ενεργητικό της η Sia δεν λένε ψέματα. Το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της «Everyday Is Christmas», που κυκλοφόρησε το 2017, έχει ένα από τα 10 πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών.

Διαφήμιση

Η Sia σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους, με τίτλο «Music», το 2021, και το 2022, ένα τραγούδι από το άλμπουμ «This Is Acting» του 2016 – το «Unstoppable» – έγινε viral, ξεπερνώντας το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify και μπαίνοντας ξανά στα charts σε πολλές χώρες του κόσμου επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Sia και Kylie Minogue αποκαλύπτουν το πολύχρωμο video του «Dance Alone»

Και τώρα έρχεται το «Reasonable Woman», το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Sia από το 2016.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Ο Sean...

Μανώλης Φάμελλος: Ζωντανεύει ξανά «Με Ελαφριά Καρδιά» τα διαμάντια του παρελθόντος

Μία μικρή κιβωτός του χρόνου σε δύο πράξεις - Ο Μανώλης Φάμελλος ζωντανεύει ξανά τραγούδια που τα πήρε μακριά...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...