Η Billie Eilish για το απροσδόκητο coming out: «Νόμιζα ότι ήταν προφανές»

Η Billie Eilish δεν θέλει ταμπέλες – Η αυθεντικότητα και η αλήθεια της νικούν τις συμβάσεις

Η Billie Eilish δεν γνώριζε ότι μία πρόσφατη συνέντευξή της θα εκλαμβανόταν ως coming out, όμως αντιμετωπίζει την κατάσταση με τη χαρακτηριστική cool συμπεριφορά της.

Κατά τη διάρκεια του Variety Hitmakers Brunch το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, όπου η Billie Eilish και ο αδελφός της Finneas τιμήθηκαν με το βραβείο για το Κινηματογραφικό Τραγούδι της Χρονιάς για το «What Was I Made For?» από το soundtrack της ταινίας «Barbie», η 21χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την έκπληξή της για την αντίδραση του κοινού.

«Δεν έκανα coming out, αλλά σκέφτηκα κατά κάποιο τρόπο, δεν ήταν προφανές;», είπε εκφράζοντας την ειλικρινή πεποίθησή της ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός της ήταν ήδη εμφανής στο κοινό.

Διαφήμιση

Σε μία συνέντευξή της στο Variety που είχε δημοσιευτεί στις 13 Νοεμβρίου, η Billie Eilish μοιράστηκε με ευθύτητα την έλξη της για τις γυναίκες.

«Τις αγαπώ τόσο πολύ. Τις αγαπώ ως ανθρώπους. Με ελκύουν ως άνθρωποι. Με ελκύουν πραγματικά. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά επίσης με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά τους και η παρουσία τους», δήλωσε.

Παρά τη διαφάνεια της Billie Eilish σχετικά με τα συναισθήματά της προς τις γυναίκες, οι σχέσεις της που έχουν γίνει γνωστές ήταν αποκλειστικά με άνδρες, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ερωτικής περιπέτειάς της με τον Jesse Rutherford των The Neighbourhood, η οποία έληξε τον Μάιο.

Όταν ρωτήθηκε στο κόκκινο χαλί του Variety Hitmakers Brunch για την πολυσυζητημένη συνέντευξή της και την έννοια του coming out, η Billie Eilish εμφανίστηκε αδιάφορη.

Διαφήμιση

«Απλά δεν πιστεύω πραγματικά σε αυτό. Απλά σκέφτομαι, γιατί δεν μπορούμε απλά να υπάρχουμε; Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μιλούσα γι’ αυτό. Ουπς», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Όσκαρ 2024: Billie Eilish και Finneas κέρδισαν το βραβείο για το Καλύτερο Τραγούδι και έγραψαν ιστορία

Με χιούμορ, η Billie Eilish αναγνώρισε την απρογραμμάτιστη φύση της αποκάλυψης για την προτίμησή της προς τις γυναίκες, προσθέτοντας: «Αλλά είδα το άρθρο και είπα: “Ω! Υποθέτω ότι σήμερα έκανα coming-out!”».

Σίγουρα έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τις απρόσμενες καταστάσεις με χάρη και παρά το αρχικό άγχος της, η Billie Eilish διακατέχεται από ενθουσιασμό για το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι συνειδητοποίησαν τη σεξουαλικότητά της.

«Είναι συναρπαστικό για εμένα επειδή υποθέτω ότι οι άνθρωποι δεν το ήξεραν, οπότε είναι ωραίο που το ξέρουν. Αλλά ωωω, νιώθω άγχος όταν μιλάω γι’ αυτό», παραδέχτηκε.

Επιβεβαιώνοντας τις προτιμήσεις της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι υπέρ των κοριτσιών», δίνοντας έμφαση στην επερχόμενη εμφάνισή της ως καλεσμένη στο «Saturday Night Live» στις 16 Δεκεμβρίου.

Διαφήμιση

Αν και παραδέχεται ότι φοβάται τις γυναίκες, διευκρίνισε: «αλλά νομίζω ότι είναι όμορφες».

Σε έναν κόσμο που συχνά ασχολείται με τις ταμπέλες, η στάση της Billie Eilish απέναντι στο απρογραμμάτιστο coming out επιτρέπει στους ανθρώπους να υπάρχουν αυθεντικά χωρίς την ανάγκη να μπουν σε κουτιά.

Η απροσδόκητη αποκάλυψη της Billie Eilish γίνεται μία γιορτή της αυθεντικότητας που προκαλεί την κοινωνία να ξεπεράσει τις προκαθορισμένες κατηγοριοποιήσεις και να εκτιμήσει τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Το νέο τραγούδι του Serj Tankian που γράφτηκε για τους System Of A Down

Το νέο τραγούδι του Serj Tankian γράφτηκε κατά τη...

Δημήτρης Κανέλλος: Δίνει το δικό του χρώμα στο «Μια Ζωή Το Παλεύω»

Ο Δημήτρης Κανέλλος δίνει ξανά ζωή σε ένα αξέχαστο...

Οι Apocalyptica φέρνουν τους Metallica στο Θέατρο Λυκαβηττού

Οι Apocalyptica έχουν ένα ευρύ κοινό στην Ελλάδα που...

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Το νέο τραγούδι του Serj Tankian που γράφτηκε για τους System Of A Down

Το νέο τραγούδι του Serj Tankian γράφτηκε κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών των System Of A Down. Ο Serj...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...