Οι Cage The Elephant μοιράζονται το νέο single «Metaverse»

Ένα ακόμα τραγούδι από το νέο άλμπουμ των Cage The Elephant.

Οι Cage The Elephant μοιράζονται το νέο single «Metaverse» από το επερχόμενο έκτο άλμπουμ τους «Neon Pill», που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου από την RCA Records / Sony Music.

Το «Neon Pill» διαδέχεται τα singles «Good Time», «Out Loud» και το ομώνυμο τραγούδι του «Neon Pill», το οποίο χάρισε στους Cage The Elephant το ενδέκατο Νο. 1 της καριέρας τους στο Alternative Chart του Billboard.

Το lyric video του «Metaverse» σκηνοθέτησε ο Robert Beatty.

Διαφήμιση

Πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, οι Cage The Elephant θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους «Rainbow» στο «Jimmy Kimmel Live!» του ABC στις 8 Μαΐου. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί ζωντανά στην εξωτερική σκηνή της εκπομπής.

Στο «Neon Pill» το εξαμελές συγκρότημα από το Κεντάκι – το οποίο αποτελείται από τους αδερφούς Matthew Shultz (φωνή) και Brad Shultz (κιθάρα), Daniel Tichenor (μπάσο), Jared Champion (ντραμς), Nick Bockrath (lead guitar) και Matthan Minster (κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά) – χαράζει νέα μουσικά μονοπάτια, διατηρώντας παράλληλα την αδιαπραγμάτευτη δημιουργικότητά του και τις άγρια καθαρτικές εμφανίσεις του.

«Για εμένα, το “Neon Pill” είναι ο πρώτος δίσκος στον οποίο ήμασταν συνεχώς ανεπηρέαστοι, και το εννοώ με την καλή έννοια», παρατηρεί ο frontman Matthew Shultz.

«Όλα εκφράζονται αναμφισβήτητα αφού έχουμε καταλήξει στη δική μας φωνή. Πάντα αντλούσαμε έμπνευση από καλλιτέχνες που αγαπάμε, και κάποιες φορές τους μιμηθήκαμε ακόμη και σε κάποιο βαθμό», παραδέχεται.

Διαφήμιση

«Με αυτό το άλμπουμ, έχοντας περάσει τόσα πολλά, η ζωή μας ανάγκασε σχεδόν να γίνουμε όλο και πιο άνετοι με τον εαυτό μας. Δεν ψάχναμε τίποτα πολύ πέρα από την αγνή εμπειρία της αυτοέκφρασης, και ταυτόχρονα δεν συμβιβαζόμασταν απαραίτητα. Βρήκαμε μία μοναδικότητα στο να υπάρχουμε απλά και μόνο», εξηγεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Cage The Elephant: Αναγεννιούνται από τις στάχτες τους στο νέο άλμπουμ «Neon Pill»

Το «Neon Pill», σε παραγωγή του John Hill, απέκτησε σάρκα και οστά κατά τη διάρκεια ηχογραφήσεων στο Sonic Ranch στο El Paso, στα Electric Lady Studios στη Νέα Υόρκη, στο Sound Emporium στο Νάσβιλ, στο Echo Mountain στη Βόρεια Καρολίνα και στο στούντιο του Hill στο Λος Άντζελες μεταμορφώνοντας μία περίοδο τραγωδίας και αναταραχής στα δώδεκα τραγούδια του έκτου άλμπουμ των Cage The Elephant.

Cage The Elephant - Metaverse (Lyric Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Ο Sean...

Η Eurovision υπερασπίζεται την αποβολή της Ολλανδίας από τον τελικό

Εκπρόσωπος της Eurovision υποστήριξε ότι η εκδοχή των γεγονότων που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφέρει από την πραγματικότητα. Οι διοργανωτές της...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...