Οι Mötley Crüe επιστρέφουν με το νέο single «Dogs Of War»

Το πρώτο τραγούδι των Mötley Crüe μετά από πέντε χρόνια.

Οι Mötley Crüe επιστρέφουν με το νέο single «Dogs Of War».

Είναι το πρώτο τραγούδι τους από το 2019 και παράλληλα με το single, κυκλοφόρησε και το music video του.

Το video, μία δημιουργία του Nick DenBoer, παρουσιάζει το ξέφρενο τετραμελές συγκρότημα σε ένα αποκαλυπτικό τοπίο, γεμάτο με την κλασική εκκεντρικότητα των Crüe και την αχαλίνωτη, rock πλευρά τους.

Διαφήμιση

«Είναι πάντα υπέροχο να επιστρέφουμε στο στούντιο με τα υπόλοιπα παιδιά στην μπάντα. Ξέρουμε ότι θα σας αρέσει αυτό το τραγούδι», δηλώνει ο Nikki Sixx.

Ο Bob Rock, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του νέου single, καθώς και του διάσημου άλμπουμ «Dr. Feelgood» των Mötley Crüe το 1989, προσθέτει, «Η συνεργασία με το συγκρότημα στο νέο τραγούδι ήταν η πιο εύκολη που είχα μαζί τους… Οι Crüe είναι καλύτεροι από ποτέ! Και έχουν πολλά καινούργια πράγματα να μας παρουσιάσουν.»

«Θέλουμε κι εμείς να συνεχίσουμε να βγάζουμε καινούργια μουσική, για να μην μείνουμε στάσιμοι» δήλωσε ο τραγουδιστής των Mötley Crüe, Vince Neil, στο Billboard.

«Ηχογραφήσαμε το “(You Gotta) Fight For Your Right (To Party!)” των Beastie Boys και ηχογραφήσαμε και αυτό το τραγούδι, και πιστεύω ότι βγήκε πολύ καλό», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Σίγουρα θα κυκλοφορήσει καινούργια μουσική του χρόνου, σίγουρα, γιατί ηχογραφήσαμε και μερικά άλλα τραγούδια. Ίσως κυκλοφορήσουμε κάποιο από αυτά μέχρι το τέλος του χρόνου, δεν μπορώ να πω σίγουρα», ανέφερε.

«Αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να βγάζουμε καινούργια μουσική – όχι απαραίτητα ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, αλλά μερικά τραγούδια εδώ, μερικά τραγούδια εκεί, κάτι που είναι καλό», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Mick Mars των Mötley Crüe για την αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα: «Είμαι ένα κομμάτι κόκκαλο»

Ο Vince Neil περιέγραψε το «Dogs Of War» ως «ένα μίγμα παλιάς και νέας σχολής – έχει αυτή την παλιομοδίτικη αίσθηση, αλλά είναι καινούργιο».

«Ο Nikki εμπνεύστηκε και μου έστειλε τη μουσική και μου φάνηκε πραγματικά φοβερό. Έτσι ξεκίνησα να τραγουδάω και μπήκαμε στο στούντιο και καταλήξαμε στο τραγούδι που πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ στους θαυμαστές», είπε.

Οι Mötley Crüe κυκλοφόρησαν για τελευταία φορά νέα μουσική το 2019, μετά την τεράστια επιτυχία της βιογραφικής ταινίας τους «The Dirt» στο Netflix.

Διαφήμιση

Μετά από μία τεράστια αύξηση του νέου κοινού του συγκροτήματος, οι Crüe ακύρωσαν τη συμφωνία τους να σταματήσουν τις περιοδείες και επέστρεψαν στη σκηνή.

Οι Mötley Crüe συνεργάζονται για την κυκλοφορία του «Dogs Of War» με την Big Machine Records, δέκα χρόνια μετά το «Nashville Outlaws: A Tribute To Mötley Crüe», στο οποίο διασκεύασαν τραγούδια από country καλλιτέχνες όπως οι Rascal Flatts, Florida Georgia Line, Darius Rucker και άλλους.

Η Big Machine Records συνεργάστηκε επίσης με τον νέο κιθαρίστα των Mötley Crüe, John 5, για την κυκλοφορία του σόλο άλμπουμ του «Sinner» το 2021.

Το τελευταίο άλμπουμ των Mötley Crüe ήταν το «Saints Of Los Angeles» που κυκλοφόρησε το 2008, ενώ ακολούθησε μία συλλογή με τις καλύτερες επιτυχίες τους το 2009.

Οι Mötley Crüe ηχογράφησαν τέσσερα νέα τραγούδια το 2018 για την ταινία «The Dirt», συμπεριλαμβανομένου του single «The Dirt (Est. 1981) με τον Machine Gun Kelly)», του «Ride With The Devil», του «Crash And Burn» και της δικής τους εκδοχής του «Like A Virgin» της Madonna.

Mötley Crüe - Dogs Of War (Official Music Video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Mick Mars: Σημαντική νίκη στη δικαστική διαμάχη με τους Mötley Crüe

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

IVE: Το music video του «Accendio» από το EP «IVE SWITCH»

Οι IVE μας προσκαλούν σε έναν ονειρικό και μυστηριώδη...

Lenny Kravitz: Θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League στο Λονδίνο

Ο Lenny Kravitz θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο...

Η Cardi B πιστεύει ότι άνοιξε το δρόμο για το νέο κύμα γυναικών ράπερ

Η Cardi B πιστεύει ότι η επιτυχία της προκάλεσε...

Η Kelly Clarkson είχε γνωρίσει την Amy Winehouse πριν γίνει διάσημη

Όσα αποκάλυψε η Kelly Clarkson για τη γνωριμία της...

Eurovision 2024: Εκτός τελικού η Ολλανδία – Ο Joost Klein επιτέθηκε σε φωτογράφο

Η EBU απέβαλε την Ολλανδία από τον αποψινό τελικό της Eurovision 2024: «Διατηρούμε πολιτική μηδενικής ανοχής» Αποβλήθηκε από τον αποψινό...

Top Stories

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία με το Nemo – Στην 11η θέση η Ελλάδα

Η Ελβετία είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024. Ο...