Normani: «Οι Fifth Harmony ήταν μία ποινή φυλάκισης που εξέτισα πιστά»

Οι αποκαλύψεις της Normani για την περίοδο των Fifth Harmony.

Η Normani μίλησε για την ταραχώδη περίοδο που έζησε ως μέλος των Fifth Harmony, μαζί με τις Ally Brooke, Camila Cabello, Dinah Jane και Lauren Jauregui.

Σε μία εκτενή συνέντευξη με το The Cut, η 27χρονη τραγουδίστρια θυμάται την εμπειρία της ως ένα από τα πέντε μέλη του εξαιρετικά επιτυχημένου γυναικείου συγκροτήματος.

Οι Fifth Harmony δημιουργήθηκαν το 2012, αφού τα πέντε κορίτσια διαγωνίστηκαν στην αμερικανική έκδοση του «The X Factor».

Διαφήμιση

Το 2016, η Camila Cabello ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το συγκρότημα και δύο χρόνια αργότερα, οι Normani, Dinah Jane, Lauren Jauregui και Ally Brooke ανακοίνωσαν τη διάλυση των Fifth Harmony για να επικεντρωθούν στις σόλο καριέρες τους.

Η Normani περιέγραψε το συγκρότημα ως μία «ευλογία που την τραυμάτισε επίσης» και χαρακτήρισε επίσης την περίοδο που πέρασε στις Fifth Harmony ως μία «ποινή φυλάκισης που μου επιβλήθηκε και την εξέτισα πιστά».

«Δεν ήθελα να είμαι στο προσκήνιο. Μόνο αργότερα άρχισα να νιώθω σαν ένα διακοσμητικό στοιχείο», είπε στο περιοδικό για τις σκέψεις της, αφού οι κριτές του «The X Factor» της είπαν ότι δεν ήταν έτοιμη για σόλο καριέρα.

Στη συνέχεια, παραδέχεται ότι προσπαθούσε να κρυφτεί, όπως είχε επαναλάβει και στο παρελθόν.

Διαφήμιση

Η Normani αποκαλύπτει επίσης ότι η δισκογραφική εταιρεία της Epic Records δεν αντέδρασε καθόλου όταν το 2016 ξύπνησε και είδε απειλές θανάτου στα εισερχόμενά της και μηνύματα από αγνώστους που την αποκαλούσαν «Normonkey».

Τα ρατσιστικά μηνύματα φαίνεται να ήταν μία αντίδραση στο γεγονός ότι η Normani περιέγραψε επιπόλαια την Camila Cabello ως «περίεργη» και «χαριτωμένη» σε μία συνέντευξη, με τους θαυμαστές να υποθέτουν ότι υπήρχε ένταση μεταξύ των δύο μελών των FIfth Harmony.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Normani: Η εκτίμηση για τη στήριξη των Fifth Harmony και το παράδειγμα της Beyoncé

Η μητέρα της Normani, Andrea Hamilton, λέει στο The Cut ότι θυμάται «να βλέπει το πρόσωπο της κόρης του να έχει γίνει photoshop σε σώματα ανθρώπων που μαστιγώνονται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απλώς συνεχίσαμε να κάνουμε συναυλίες, ενώ εγώ φοβόμουν για τη ζωή μου. Αλλά εκείνοι συνέχισαν να με βάζουν στη σκηνή. Ήταν σαν να λένε: “Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί”», είπε η τραγουδίστρια.

Normani
Emma McIntyre/WireImage

Η Normani τόνισε ότι το εν λόγω περιστατικό διατάραξε τη σχέση της όχι μόνο με τη δισκογραφική, αλλά και με τους δημοσιογράφους, τα άλλα κορίτσια στο συγκρότημα και με εκείνους που αυτοαποκαλούνταν θαυμαστές τους.

Διαφήμιση

«Ήταν μάλλον το χειρότερό μου σημείο», σημείωσε για εκείνο το καλοκαίρι.

Λίγα χρόνια αργότερα, επανεμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ορισμένες αναρτήσεις της Camila Cabello στο Tumblr από τα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος που θεωρήθηκαν ρατσιστικές.

Σε συνέντευξή της στο Rolling Stone τον Φεβρουάριο του 2020, η Normani απάντησε στο περιστατικό με ένα μακροσκελές email, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να παρεξηγηθούν τα λόγια της. Επεσήμανε ότι στην πραγματικότητα αντιμετωπίζει «άσκοπες επιθέσεις καθημερινά» ως μαύρη γυναίκα.

«Ένα άμεσο και υποσυνείδητο μίσος στρέφεται εναντίον μου για πολλά χρόνια μόνο και μόνο λόγω του χρώματος του δέρματός μου. Θα ήταν ανέντιμο να έλεγα ότι αυτό το συγκεκριμένο σενάριο δεν με πλήγωσε», έγραψε.

«Ήταν καταστροφικό που αυτό προήλθε από ένα χώρο που υποτίθεται ότι ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο και μία αδελφότητα μεταξύ γυναικών, γιατί ήξερα ότι αν τα πράγματα ήταν ανάποδα, θα υπερασπιζόμουν την καθεμία τους χωρίς δεύτερη σκέψη», τόνισε.

Στη συνέχεια, η Normani επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο η Camila Cabello χειρίστηκε αρχικά την κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των ρατσιστικών μηνυμάτων που λέει ότι έλαβε ενώ ήταν ακόμα μέλη των Fifth Harmony.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Normani: Η μάχη των γονιών της με τον καρκίνο και το φρένο στην καριέρα της

«Χρειάστηκαν ημέρες για να αναγνωρίσει τι αντιμετώπιζα στο διαδίκτυο και μετά χρόνια για να αναλάβει την ευθύνη για τα προσβλητικά tweets που επανεμφανίστηκαν πρόσφατα», δήλωσε.

«Είτε ήταν η πρόθεσή της είτε όχι, με έκανε να νιώθω σαν να ήμουν δεύτερη σε σύγκριση με τη σχέση που είχε με τους θαυμαστές της», ανέφερε.

«Πραγματικά ελπίζω ότι πήρε ένα σημαντικό μάθημα. Ελπίζω να κατανόησε ουσιαστικά για το γιατί αυτό ήταν απολύτως απαράδεκτο. Είπα όσα είχα στην καρδιά μου και προσεύχομαι να είναι αρκετά ειλικρινής ώστε να μην χρειαστεί να μιλήσω ξανά γι’ αυτό», συνέχισε.

Η Normani κοιτάζει τώρα το μέλλον και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, «Dopamine», στις 14 Ιουνίου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

IVE: Το music video του «Accendio» από το EP «IVE SWITCH»

Οι IVE μας προσκαλούν σε έναν ονειρικό και μυστηριώδη...

Lenny Kravitz: Θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League στο Λονδίνο

Ο Lenny Kravitz θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο...

Η Cardi B πιστεύει ότι άνοιξε το δρόμο για το νέο κύμα γυναικών ράπερ

Η Cardi B πιστεύει ότι η επιτυχία της προκάλεσε...

Η Kelly Clarkson είχε γνωρίσει την Amy Winehouse πριν γίνει διάσημη

Όσα αποκάλυψε η Kelly Clarkson για τη γνωριμία της...

Οι Tindersticks εξερευνούν νέους κόσμους με το «New World»

Οι εμβληματικοί Tindersticks σε απροσδόκητους ήχους. Οι Tindersticks, λίγους μήνες πριν βρεθούν στην Αθήνα για τη φθινοπωρινή τους συναυλία στις...

Top Stories

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία με το Nemo – Στην 11η θέση η Ελλάδα

Η Ελβετία είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024. Ο...