Οι Deep Purple κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Portable Door»

Το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ των Deep Purple.

Οι Deep Purple κυκλοφορούν το «Portable Door», το πρώτο single από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους με τίτλο «=1» (Equals One).

Το «Portable Door» είναι το πρώτο τραγούδι των Deep Purple με τον νέο κιθαρίστα τους Simon McBride, ο οποίος αντικατέστησε τον Steve Morse πριν από δύο χρόνια.

Το music video του «Portable Door», σε παραγωγή της εταιρείας Mutter & Vater από το Βερολίνο και σκηνοθεσία του Leo Feimer, παρουσιάζει τους Deep Purple με φόντο το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ τους και αποτυπώνει την πεμπτουσία του συγκροτήματος καθώς όλα τα μέλη του μοιράζονται τη σκηνή και παίζουν μαζί.

Διαφήμιση

Ο Simon McBride δήλωσε: «Το νέο άλμπουμ θα αντικατοπτρίζει αυτό που δημιουργούμε οι πέντε μας στην αίθουσα προβών. Πολλά από τα τραγούδια, όπως το “Portable Door”, γράφτηκαν στις πρώτες ηχογραφήσεις και κυριολεκτικά βγήκαν σε 5 ή 10 λεπτά. Όλα ήταν τόσο εύκολα και φυσικά.»

Ο frontman Ian Gillan πρόσθεσε: «Σε όλη την ιστορία των Deep Purple, τα καλύτερα μας τραγούδια ήταν πάντα εκείνα που γράφτηκαν σε ελάχιστο χρόνο. Παίζαμε αυτό που έβγαινε αβίαστα και αναπτύξαμε τα τραγούδια όπως κάναμε πάντα».

Ο αινιγματικός τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους «=1» συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του συγκροτήματος για ενότητα μέσα στην πολυπλοκότητα και υπόσχεται άλμπουμ που θα σταθεί αντάξιο των πέντε δεκαετιών της hard rock κληρονομιάς τους.

Σε παραγωγή για ακόμα μία φορά του εμβληματικού Bob Ezrin, το «=1» αποτυπώνει τον πιο αγνό κλασικό ήχο των Deep Purple, χωρίς να βασίζεται στη νοσταλγία.

Διαφήμιση

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, οι Deep Purple θα πραγματοποιήσουν πάνω από 60 συναυλίες παγκοσμίως φέτος στο πλαίσιο της περιοδείας τους «=1 More Time Tour».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Deep Purple: Το θρυλικό άλμπουμ «Machine Head» επανακυκλοφορεί σε Super Deluxe Edition

Οι Deep Purple θα κατακτήσουν αυτό το καλοκαίρι τις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος το καλοκαίρι και θα δονήσουν τους τοίχους των γηπέδων, με μία εκρηκτική σειρά από αξέχαστες επιτυχίες από το ατελείωτο ρεπερτόριό τους.

Το «=1» θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου από την earMUSIC σε περιορισμένη έκδοση CD+DVD Digipak, CD, 2 LP Gatefold μαύρο βινύλιο 180 γραμμαρίων, περιορισμένη έκδοση Purple 2 LP Gatefold 180 γραμμαρίων βινύλιο και περιορισμένη έκδοση Crystal Clear 2 LP 180 γραμμαρίων βινύλιο.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει σε ένα περιορισμένο box set με το CD+DVD Digipak 2 LP μαύρο Gatefold, τρεις αποκλειστικές εκδόσεις βινυλίου 10 ιντσών με ζωντανές ηχογραφήσεις από την περιοδεία των Deep Purple το 2022, συλλεκτικό T-shirt, δύο πένες κιθάρας, ένα art print, αποκλειστικό κορδόνι λαιμού.

Το box set θα σας δώσει επιπλέον την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Golden Ticket που δίνει πρόσβαση σε όλες τις συναυλίες της περιοδείας «Deep Purple =1 More Time Tour».

Διαφήμιση

Όλα τα LPs περιλαμβάνουν ένα πλούσιο ένθετο 12 σελίδων στο μέγεθος του βινυλίου.

Το bonus DVD περιλαμβάνει ένα ντοκιμαντέρ σχεδόν 60 λεπτών με τίτλο «Access All Areas», το οποίο ακολουθεί τους Deep Purple στα παρασκήνια της περιοδείας τους και προσφέρει μία αποκλειστική ματιά σε όσα συμβαίνουν πίσω από τα φώτα της σκηνής.

Deep Purple - Portable Door (Official Music Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

IVE: Το music video του «Accendio» από το EP «IVE SWITCH»

Οι IVE μας προσκαλούν σε έναν ονειρικό και μυστηριώδη...

Lenny Kravitz: Θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League στο Λονδίνο

Ο Lenny Kravitz θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο...

Η Cardi B πιστεύει ότι άνοιξε το δρόμο για το νέο κύμα γυναικών ράπερ

Η Cardi B πιστεύει ότι η επιτυχία της προκάλεσε...

Η Kelly Clarkson είχε γνωρίσει την Amy Winehouse πριν γίνει διάσημη

Όσα αποκάλυψε η Kelly Clarkson για τη γνωριμία της...

Meduza, OneRepublic και Leony κυκλοφορούν το επίσημο τραγούδι του UEFA EURO 2024

Οι Meduza, οι OneRepublic και η Leony ανάβουν τη «φωτιά» του UEFA EURO 2024. Σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό μουσικού ταλέντου...

Top Stories

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία με το Nemo – Στην 11η θέση η Ελλάδα

Η Ελβετία είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024. Ο...