Eurovision 2024: Αποδοκιμάστηκε έντονα η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην πρόβα του ημιτελικού

Οι παρευρισκόμενοι στο Malmö Arena αντέδρασαν έντονα στη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024 εν μέσω του πολέμου στη Γάζα.

Η Eden Golan, η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024 δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό κατά τη διάρκεια της τελευταίας πρόβας της στο Malmö Arena, αλλά ορκίστηκε να μείνει προσηλωμένη στον στόχο της.

Σύμφωνα με τα βίντεο που ήρθαν στην επιφάνεια, η Ισραηλινή διαγωνιζόμενη τραγουδάει το τραγούδι της «Hurricane» στη γενική πρόβα του Δεύτερου Ημιτελικού την Τετάρτη 8 Μαΐου, ενώ αρκετοί παρευρισκόμενοι αρχίζουν να την αποδοκιμάζουν έντονα.

Οι αντιδράσεις συνδέονται με τη διαμάχη σχετικά με τη συμμετοχή του Ισραήλ στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εν μέσω του πολέμου στη Γάζα που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

Διαφήμιση

Επίσης, στα πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα από την πρόβα του Ισραήλ φαίνεται ένα άτομο από το κοινού να φωνάζει «Ελευθερία στην Παλαιστίνη».

Λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ, υπήρξαν πολλές εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του φετινού διαγωνισμού από διάφορες χώρες.

Μετά τα πλάνα που δείχνουν το κοινό να την αποδοκιμάζει κατά τη γενική πρόβα του Δεύτερου Ημιτελικού, η Eden Golan δήλωσε στο EuroNews ότι είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή της Eurovision.

«Είμαι υπερήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου, ειδικά φέτος. Λαμβάνω υποστήριξη και αγάπη και είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αύριο στον ημιτελικό και τίποτα δεν θα με αποτρέψει από αυτόν τον στόχο!», είπε.

Διαφήμιση

Η 20χρονη τραγουδίστρια τόνισε επίσης ότι δεν θα αφήσει τις αντιδράσεις να την επηρεάσουν, καθώς η παρουσία του Ισραήλ στη σκηνή της Eurovision «έχει τεράστια σημασία φέτος, λόγω των γεγονότων που ζούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Eurovision 2024: Η εμφάνιση της Κύπρου και της Silia Kapsis στον Πρώτο Ημιτελικό

«Δε θα αφήσω τίποτα να με λυγίσει ή να με βγάλει από τον δρόμο μου», είπε, σύμφωνα με τους New York Times.

«Είμαι εδώ για να δείξω τη φωνή ολόκληρου του έθνους. Να δείξω ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε δυνατοί, αλλά και συναισθηματικά φορτισμένοι και πληγωμένοι», συνέχισε.

«Αυτό που βρίσκεται υπό τον έλεγχό μου είναι να πραγματοποιήσω την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, να αγγίξω τις ψυχές των ανθρώπων, να τους κάνω να νιώσουν κάτι», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι δεν είμαι μόνη μου σε αυτό. Ίσως εγώ είμαι αυτή που στέκεται στη σκηνή και τραγουδάει, αλλά έχω όλη τη χώρα μας πίσω μου και μαζί μου και θα τους εκπροσωπήσω», ανέφερε.

Διαφήμιση

Το Ισραήλ εμφανίζεται στην 14η θέση του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision 2024, ο οποίος διεξάγεται απόψε, Πέμπτη 9 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

The Chainsmokers: Πηγαίνουν στην καρδιά του dancefloor με το νέο EP «No Hard Feelings»

Ένα βήμα στην καρδιά του dancefloor με το νέο EP των The Chainsmokers. Οι The Chainsmokers παρουσιάζουν με υπερηφάνεια το...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...