Μαρίνα Σάττι: Απαντά στις φήμες για την επιλογή τραγουδιού για την Eurovision

Η αλήθεια πίσω από τις φήμες – Η Μαρίνα Σάττι απαντά στις κατηγορίες για την επιλογή του τραγουδιού για τη συμμετοχή της στην Eurovision

Η ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2024 βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Μαρίνα Σάττι απέρριψε 150 υποψήφια τραγούδια.

Ωστόσο, η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού που θα διοργανωθεί τον Μάιο του 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας, αντέδρασε μέσω κοινωνικών δικτύων και εξήγησε την πραγματική κατάσταση, εκφράζοντας τον σεβασμό της προς τους δημιουργούς.

Το εν λόγω δημοσίευμα κατηγορούσε τη Μαρίνα Σάττι ότι είχε απορρίψει 150 τραγούδια για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2024, προκαλώντας ανησυχίες και αναστάτωση στον χώρο της μουσικής.

Διαφήμιση

Ωστόσο, η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η αλήθεια από τη Μαρίνα Σάττι

Η Μάρια Σάττι, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, δήλωσε ότι προσωπικά ακούει και αξιολογεί κάθε τραγούδι που υποβάλλεται, και όχι μόνο τα 150 όπως υποστηρίζεται.

Επίσης, εξέφρασε τον σεβασμό της προς τους δημιουργούς, αναφέροντας ότι απαντά στις φήμες από σεβασμό προς την προσπάθεια και την αφοσίωση των καλλιτεχνών.

«Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα, ήθελα να ‘ξερα πώς προέκυψε», έγραψε.

Διαφήμιση

«Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ είναι καθαρά από σεβασμό στους δημιουργούς συναδέλφους. Ξέρω πώς είναι να γράφεις τραγούδια, να βάζεις χρόνο, ενέργεια και κόπο με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου», συνέχισε.

Στην ανάρτησή της, η Μαρίνα Σάττι διευκρίνισε ότι δεν έχει απορρίψει κανένα τραγούδι ακόμη και ότι η διαδικασία ακρόασης δεν έχει ολοκληρωθεί, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ολοκληρωμένης διαδικασίας ακρόασης για να ληφθεί μία αντικειμενική απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nemo: Το φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2024 δεν νιώθει καμία πίεση

«Οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία δεν ισχύει και όταν ολοκληρωθεί από όλους η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα ενημερώσουμε επίσημα προφανώς», σημείωσε.

Στο τέλος της ανάρτησής της, η Μαρίνα Σάττι εξέφρασαν τις ευχαριστίες της προς όλους τους δημιουργούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΕΡΤ και τους ευχαρίστησε για τον χρόνο και την αγάπη που επενδύουν στη δημιουργία των τραγουδιών τους, αναγνωρίζοντας τον κόπο που απαιτεί η διαδικασία.

«Ευχαριστώ προσωπικά πολύ όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη τους και τον χρόνο τους και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ», ανέφερε.

Διαφήμιση

Η Μαρίνα Σάττι επαναφέρει την ισορροπία στην κατάσταση, καλώντας τους πάντες να περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΕΡΤ.

Σεβόμενη τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση των καλλιτεχνών, αφήνει ανοιχτό τον δρόμο για την αξιολόγηση και την ανακοίνωση των τελικών επιλογών των τραγουδιών για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2024.

Με αυτήν την απάντηση, η Μαρίνα Σάττι διευκρινίζει ότι η διαδικασία επιλογής τραγουδιού για την Eurovision 2024 θα είναι δίκαιη και αντικειμενική, αφήνοντας πίσω τις αβάσιμες φήμες και εστιάζοντας στην τέχνη και τη μουσική που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Ο Sean...

Eurovision 2024: Το Ισραήλ κατηγορεί τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους για «πρωτοφανές μίσος»

Η ισραηλινή δημόσια τηλεόραση υποστήριξε ότι η αντιπροσωπεία της χώρας στη Eurovision 2024 δέχτηκε μίσος επειδή «είμαστε Ισραηλινοί και...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...