Purple Disco Machine, Benjamin Ingrosso, Nile Rodgers και Shenseea συνεργάζονται στο «Honey Boy»

Η dream team των Purple Disco Machine, Benjamin Ingrossom, Nile Rodgers και Shenseea κυκλοφορεί την επόμενη καλοκαιρινή επιτυχία.

Ο Purple Disco Machine συνεργάζεται με τον Benjamin Ingrosso, τον Nile Rodgers και τη Shenseea στο νέο smash hit «Honey Boy».

Με φόρα από την εμφάνισή του στο Coachella 2024, ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης και βραβευμένος με Grammy παραγωγός Purple Disco Machine ενώνει τις δυνάμεις του με τον hitmaker της Σουηδίας Benjamin Ingrosso, την θρυλικό Nile Rodgers και την ανερχόμενη Τζαμαϊκανή σούπερσταρ Shenseea στο νέο single «Honey Boy».

Στο «Honey Boy» τέσσερις μουσικές δυνάμεις ενώνονται για να δημιουργήσουν είναι ένα ηλεκτρισμένο καλοκαιρινό anthem.

Διαφήμιση

Συνδυάζοντας τους ακαταμάχητους ρυθμούς της κλασικής funky disco με τη σύγχρονη pop αισθητική, το «Honey Boy» μεταφέρει τους ακροατές σε μία σφαίρα καθαρής ευφορίας με τον ρυθμό, τα φωνητικά και την ορμητική ενέργειά του.

Το «Honey Boy» έχει ήδη γίνει αγαπημένο στις συναρπαστικές live εμφανίσεις του Benjamin Ingrosso, ο οποίος παρουσίαζε το τραγούδι ως μία ειδική προσθήκη στο setlist του.

Εμπνευσμένος από τις funky επιρροές του, ο Purple Disco Machine πρόσθεσε τη χαρακτηριστική nu-disco υπογραφή του στο τραγούδι, προετοιμάζοντας το έδαφος για μία συνεργασία επικών διαστάσεων.

Για να απογειώσει το «Honey Boy» στο έπακρο και να μεγιστοποιήσει τη σύνδεση με το disco παρελθόν και το παρόν, ο Purple Disco Machine κάλεσε τον θρυλικό Nile Rodgers για να προσθέσει στο τραγούδι τα εμβληματικά guitar licks του, ανεβάζοντας το αποτέλεσμα σε άλλο επίπεδο.

Διαφήμιση

Την dream team ολοκληρώνει με τη δυναμική φωνή της η Shenseea, η τέλεια προσθήκη που εγγυάται την επιτυχία του τραγουδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Rolling Stones και Purple Disco Machine σε μία μουσική συνάντηση - έκπληξη στο «Mess It Up»

Ο Benjamin Ingrosso αφηγείται την ιστορία του single με τα δικά του λόγια: «Μου ήρθε το “Honey Boy” σε ένα νυχτερινό κλαμπ στη Στοκχόλμη, ενώ με παρέσερνε ο ρυθμός ενός house beat που με έκανε να σιγοτραγουδάω αυτό που τελικά θα γινόταν το ρεφρέν».

«Αυτή η μελωδία με καταδίωκε για έναν ολόκληρο χρόνο. Μέχρι που βρέθηκα σε ένα κινέζικο εστιατόριο, να κουνάω το κεφάλι σε ένα disco κομμάτι, κι εκόλα έκαναν “κλικ”. Έπρεπε να γίνει disco κομμάτι!», θυμάται.

Το «Honey Boy», εμπνευσμένο από μία αξέχαστη συνάντηση στη νυχτερινή ζωή της Στοκχόλμης, πέρασε γρήγορα από τη σύλληψη στην ηχογράφηση.

«Μόλις ηχογραφήθηκε, όλοι νιώσαμε τις δυνατότητες που είχε το τραγούδι και ότι έπρεπε να προσθέσουμε κι άλλες ταλαντούχες επιρροές για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του», συνεχίζει ο Benjamin Ingrosso.

Διαφήμιση

«Επικοινώνησα με τον Tino (Purple Disco Machine) για να δω αν ήθελε να το ολοκληρώσουμε μαζί και φυσικά δέχτηκε! Αφού κάναμε κάποιες τελικές αλλαγές και δημιουργήσαμε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν η τέλεια βάση για το τραγούδι, επικοινωνήσαμε με τη Shenseea, η οποία μπήκε στο project και πρόσθεσε τη δική της πινελιά στο τραγούδι», αναφέρει.

«Στην ευρωπαϊκή περιοδεία μου έχω ήδη παρουσιάσει το τραγούδι και το “Honey Boy” έχει αποδειχθεί ακαταμάχητο, κάνοντας τους πάντες να χορέψουν», συμπληρώνει.

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ μπήκε όταν ο Purple Disco Machine κάλεσε τον Nile Rodgers να προσθέσει live κιθάρα στο «Honey Boy», εμπλουτίζοντας το τραγούδι με αυθεντικούς ρυθμούς της εποχής της disco.

Ο Purple Disco Machine σχολιάζει: «Ο Benjamin μου έστειλε το τραγούδι στα τέλη του περασμένου έτους και με ιντρίγκαραν αμέσως το hook του, η συναρπαστική μελωδία και ο funky χαρακτήρας του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Nile Rodgers βραβεύεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

«Ανυπομονούσα να αναδείξω ακόμη περισσότερο την disco και funk αισθητική αυτού του τραγουδιού. Η φωνή της Shenseea ταιριάζει απλά τέλεια και συμπληρώνει την καταπληκτική ερμηνεία του Benjamin», σημειώνει.

Προφανώς, με ένα καλλιτεχνικό όνομα όπως αυτό του Purple Disco Machine, είναι πολύ εύκολο να μαντέψει κανείς ότι ο Nile Rodgers είναι ένας από τους ήρωές του και ένας καλλιτέχνης που πάντα ονειρευόταν να συνεργαστεί μαζί του.

«Η λέξη θρύλος δεν τον καλύπτει πραγματικά! Επικοινώνησα με την ομάδα του και ενθουσιάστηκα τόσο όταν ήρθαν πίσω ηχογραφημένα τα μέρη της κιθάρας του», λέει ο Purple Disco Machine.

«Είναι η τέλειος προσθήκη σε αυτό το τραγούδι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος που βλέπω το όνομά μου δίπλα στο δικό του. Ανυπομονώ πραγματικά να τον συναντήσω!», καταλήγει.

Purple Disco Machine, Benjamin Ingrosso feat. Nile Rodgers & Shenseea - Honey Boy (Offi...

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Ο Sean...

Ο Paul McCartney έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος μουσικός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά από έξι δεκαετίες καριέρας τους, ο Paul McCartney είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Ο...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...