Ο RM των BTS αποκαλύπτει τις concept photos του «Right Place, Wrong Person»

Ο RM θα κυκλοφορήσει τρεις σειρές από concept photos που τραβήχτηκαν σε τρεις διαφορετικές χώρες από τρεις διαφορετικούς φωτογράφους.

Ο RM των BTS αποκάλυψε τις δύο πρώτες σειρές από concept photos που προσφέρουν μια ματιά στο πολυαναμενόμενο δεύτερο σόλο άλμπουμ του «Right Place, Wrong Person», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την BigHit Music στις 24 Μαΐου.

Τα πρώτα δύο σετ φωτογραφιών από το νέο άλμπουμ δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 1 Μαΐου και την Παρασκευή 3 Μαΐου αντίστοιχα, μέσω των επίσημων λογαριασμών των BTS στα social media.

Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν τον Kim Namjoon (το πραγματικό όνομα του RM) ως ένα συνηθισμένο άνθρωπο, σε οικεία, καθημερινά σκηνικά, απολαμβάνοντας στιγμές ελευθερίας – μια αντίθεση από τη λαμπερή περσόνα που ενσαρκώνει στη σκηνή.

Διαφήμιση

Το πρώτο σετ φωτογραφιών δημιουργήθηκε υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου φωτογράφου Wing Shya από το Χονγκ Κονγκ, γνωστού για τη δουλειά του στην αφίσα της ταινίας «Happy Together» (1997) του Wong Kar-Wai.

Ο RM και ο Wing Shya συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης για ένα περιοδικό πέρυσι, η οποία άνοιξε το δρόμο για τη δεύτερη συνεργασία τους στο νέο άλμπουμ του RM.

Ο Wing Shya χρησιμοποιεί μοναδικό φωτισμό, αντιθέσεις και ασυνήθιστες γωνίες για να δώσει έμφαση στην ξεχωριστή αύρα του RM.

Ο επικεφαλής των BTS κοιτάζει κατευθείαν τον φακό της κάμερας σε έναν περιορισμένο χώρο, χωρίς κανένα σκηνικό, με το βλέμμα του να τονίζει την ακατέργαστη και ειλικρινή παρουσίαση της μοναδικής ευαισθησίας του, της αισθητικής του και των πεποιθήσεων του.

Διαφήμιση

Η δεύτερη σειρά των concept photos, με την υπογραφή του Takahiro Mizushima, ακολουθεί τον RM στο Τόκιο της Ιαπωνίας και τον απαθανατίζει σε καθημερινές στιγμές με φυσικό και αυθόρμητο τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η IU και ο V των BTS ανακαλύπτουν τη δύναμη της αγάπης στο video του «Love Wins All»

Η προσιτή συμπεριφορά του RM ενέπνευσε τον Takahiro Mizushima, ο οποίος είναι γνωστό για το μοναδικό καλλιτεχνικό όραμά του, να παρουσιάσει τον καλλιτέχνη μέσα από τον φακό της φιλίας ώστε να αναδείξει τον αυθεντικό εαυτό του.

«Αποφάσισα να πραγματοποιήσω τη φωτογράφιση στην πόλη του, πιστεύοντας ότι αυτό θα προκαλούσε αυθεντικές εκφράσεις από τον RM», σχολιάζει ο Takahiro Mizushima.

Με μια ακόμη σειρά concept photos πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου.

Η BigHit Music αποκάλυψε ότι τα τρία σετ των concept photos τραβήχτηκαν σε τρεις διαφορετικές χώρες από τρεις διαφορετικούς φωτογράφους.

Διαφήμιση

«Το ενδιαφέρον στοιχείο αυτών των φωτογραφιών είναι να δούμε πώς κάθε φωτογράφος ερμηνεύει ξεχωριστά το όνομα και το μήνυμα του “Right Place, Wrong Person”», σημείωσε.

Το δεύτερο σόλο άλμπουμ του RM αγγίζει συναισθήματα που είναι οικεία στους περισσότερους ανθρώπους και θα εστιάσει στις στιγμές που νιώθεις «σαν να είσαι ξένος, σε λάθος θέση».

Ένα pre-release τραγούδι, το «Come Back to Me», θα αποκαλυφθεί στις 10 Μαΐου.

Το «Right Place, Wrong Person» περιλαμβάνει 11 τραγούδια με πλούσιους ήχους, εμπνευσμένα από την alternative μουσική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι RM συνέβαλε στη δημιουργία των στίχων όλων των τραγουδιών του άλμπουμ.

Το «Right Place, Wrong Person» αναμένεται να αναδείξει την καλλιτεχνική δεξιοτεχνία του, αλλά και την καλλιτεχνική ακεραιότητά του και να αποτελέσει μια απόδειξη της αυθεντικότητάς του.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

«Σασμός»: Ο Βασίλης Σκουλάς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ»

«Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ», τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς. Ο...

Οι Pet Shop Boys πρόσφεραν ένα τραγούδι στον Brandon Flowers των The Killers.

Οι Pet Shop Boys δεν γνωρίζουν αν το τραγούδι...

Taylor Swift: Ένα μήνα στο No. 1 το «The Tortured Poets Department»

Το «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift κρατά...

Eurovision 2024: Το Ισραήλ κατηγορεί τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους για «πρωτοφανές μίσος»

Η ισραηλινή δημόσια τηλεόραση υποστήριξε ότι η αντιπροσωπεία της χώρας στη Eurovision 2024 δέχτηκε μίσος επειδή «είμαστε Ισραηλινοί και...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...