Οι BTS εγκαινιάζουν πρωτοβουλία για την ψυχική υγεία με τη UNICEF

Οι BTS στηρίζουν την πρωτοβουλία #OnMyMind της UNICEF.

Οι BTS συνεχίζουν την πρωτοποριακή καμπάνια τους «Love Myself» και στηρίζουν την πρωτοβουλία #OnMyMind της UNICEF για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας των παιδιών και των νέων ανά την υφήλιο.

Για να γιορτάσουν το επόμενο βήμα της καμπάνιας, οι BTS έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για την έναρξης του #OnMyMind, που αντικατοπτρίζει τον βασικό στόχο αυτής της πρωτοβουλίας: να δημιουργήσει υποστηρικτικά περιβάλλοντα για την ψυχική υγεία.

Στόχος της πρωτοβουλίας #OnMyMind είναι να υποστηρίξει την ψυχική υγεία των παιδιών, των νέων και των οικογενειών τους, καθώς και να προασπίσει το δικαίωμα κάθε παιδιού και νέου να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και συμπεριληπτικό περιβάλλον, προστατευμένο από την αμέλεια, την κακοποίηση και τα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #OnMyMind, οι BTS, η BigHit Music και η UNICEF ανακοινώνουν την έναρξη της ενέργειας «Today’s Heart Relay».

Αυτή η ενέργεια προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από ηλεκτρονικές κάρτες που θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κορεατικής Επιτροπής για την UNICEF.

Στόχος της ενέργειας είναι να ενθαρρύνει την αυτοέκφραση, ενώ παράλληλα καλλιεργεί μία αίσθηση κοινότητας.

Οι BTS καλούν τους θαυμαστές τους να μοιραστούν τις ιστορίες τους, τις σκέψεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα.

Διαφήμιση

Επιλεγμένες ηλεκτρονικές κάρτες θα εμφανιστούν στη συνέχεια στην γκαλερί της ιστοσελίδας, προκειμένου να προωθηθεί η αίσθηση της κοινότητας και της υποστήριξης.

Οι BTS συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με την UNICEF το 2017 για την εκστρατεία κατά της βίας «Love Myself» – η οποία πήρε τον τίτλο της από την ομώνυμη τριλογία άλμπουμ των συγκροτήματος της K-pop.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Jung Kook των BTS αποκαλύπτει το νέο single «3D» με τoν Jack Harlow

Η καμπάνια «Love Myself» έχει βοηθήσει να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλές μέρος για τα παιδιά και τους εφήβους, για να μπορέσουν να ζήσουν μία χαρούμενη ζωή χωρίς τον φόβο της βίας.

Το μήνυμα που θέλουν μεταδώσουν οι BTS με την εκστρατεία «Love Myself» είναι απλό και δυνατό: «Αγάπα τον εαυτό σου και φτιάξε έναν καλύτερο κόσμο με αυτή την αγάπη».

Η πρωτοποριακή επιτυχία της καμπάνιας «Love Myself» προσέγγισε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με τα θετικά μηνύματά της.

Διαφήμιση

Μέχρι τον Μάρτιο του 2024, οι BTS και οι θαυμαστές τους παγκοσμίως έχουν προσφέρει περισσότερα από 8,9 δισεκατομμύρια γουούν Νότιας Κορέας (πάνω από 6,6 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) στην καμπάνια «Love Myself».

Το ποσό περιλαμβάνει και τα έσοδα από τις πωλήσεις εμπορευμάτων της εκστρατείας «Love Myself» και τις πωλήσεις άλμπουμ.

Για να γιορτάσουν την πέμπτη επέτειο της πρωτοβουλίας το 2022, οι RM, V, Suga, J-Hope, Jimin, Jung Kook και Jin έστειλαν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τους θαυμαστές τους εκείνο το Νοέμβριο, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να αγαπούν τον εαυτό τους και να βοηθούν ο ένας τον άλλον να κάνει το ίδιο.

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που το μήνυμα του “Love Myself” έρχεται στο μυαλό πολλών ανθρώπων στην καθημερινή ζωή τους», είπε τότε ο Suga.

«Αλλά, ταυτόχρονα, φοβάμαι ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ακόμα πώς να αγαπήσουν τον εαυτό τους» συνέχισε.

Ο J-Hope πρόσθεσε: «Αν βρείτε κάποιον που χρειάζεται τη δύναμη να αγαπήσει τον εαυτό του, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί του. Δείξτε του πώς να αγαπήσει τον εαυτό του και δώστε του την ενέργεια της ελπίδας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Jung Kook των BTS έκανε συναυλία - έκπληξη στην Times Square της Νέας Υόρκης

Ο RM ολοκλήρωσε το μήνυμα προς τους θαυμαστές λέγοντας τότε: «Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε την καμπάνια “Love Myself” για να δημιουργήσετε ακόμα μεγαλύτερη θετική ενέργεια στη ζωή των ανθρώπων».

Love yourself | UNICEF

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

AthensRocks 2024: Sleaford Mods, The Last Internationale και Ηλίας Μπόγδανος & INCO στο πλευρό του Lenny Kravitz

Τα ονόματα που θα συνοδεύσουν τον Lenny Kravitz στο AthensRocks...

Eurovision 2024: Ο Olly Alexander σχολιάζει τους μηδέν πόντους από το κοινό

Η συμμετοχή του Olly Alexander δεν μπόρεσε να σπάσει...

Ο Questlove δεν λατρεύει τη συνεργασία του με τον Jay-Z στο «Unplugged»

«Δεν ήταν μία από τις πιο λαμπρές στιγμές μου»,...

Ο Ed Sheeran τραγούδησε σε μαθητές δημοτικού σχολείου – Η εμφάνιση – έκπληξη

Ο Ed Sheeran μίλησε στους μαθητές και τους τραγούδησε...

ZAYN: Οι One Direction «μισούσαν όλοι ο ένας τον άλλον»

Ο Zayn εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να είχε ευχαριστηθεί περισσότερο τα χρόνια του στους One Direction. Ο Zayn Malik ισχυρίζεται...

Top Stories

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία με το Nemo – Στην 11η θέση η Ελλάδα

Η Ελβετία είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024. Ο...

Eurovision 2024: Ο πραγματικός λόγος που η Ολλανδία αποκλείστηκε από τον τελικό

Η ολλανδική δημόσια ραδιοτηλεόραση θεωρεί «υπερβολικό» και «αυστηρό» τον...